Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Nie dawało mi to spokoju. Odpaliłam ponownie komputer, bo przypomniało mi się, że kiedyś miałam taki problem, że nie było widać wstawionych przeze mnie zdjęć. Nie ładowały się.
Zajrzałam do Twojego postu i one tam są. Nie znam przyczyny, dla której się nie wyświetliły.

Tak wygląda Twój post Elwiro: (Przekopiowałam całość z panelu edycji. Żebyś zobaczyła swoje linki do zdjęć, musiałam wstawić spację, między znak Obrazek

[center]*****[/center]
Nie wiem czy mogę tutaj załączyć to ogłoszenie, ale dzisiaj właśnie się dowiedziałam, że nasza kuzynka potrzebuję pomocy. Ma chore dziecko i parę razy do roku musi jeździć z nim na turnusy, które kosztuj 5tys. za jeden, a ona musi jezdzic kilka razy w roku i musi cwiczyc codziennie, w tym prywatnie wiec pieniadze na ten cel jak najbardziej się przydadzą. Lepiej dać Maikowi niz do budżetu :)
WAS TO NIC NIE KOSZTUJE!!! JAK TO ZROBIĆ PISZĘ NA ZDJĘCIU PONIŻEJ.
Pozdrawiam Serdecznie i Dziękuję z Góry, Elwira

Obrazek

Obrazek

[center]*****[/center]

Szkoda, że po prostu nie sprawdziłaś czy post wyświetla się bezpośrednio po napisaniu :-(
Zaraz zobaczę, czy uda mi się poprawić te zdjęcia, żeby się jednak wyświetlały normalnie.

Jeszcze dopiszę, bo widzę, że już się wyświetlają, że najwyraźniej fotki z naszej klasy, tak jak fotki z imageshack-a mają tendencje do "znikania".
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

W moich zamierzeniach nie było stawianie zarzutów, ale prośba o informowanie mnie o zmianach ze mną związanych przed a nie po. Złożyło się na to przemyślanych parę spraw:
1)Temat o moich kotach nie został przeze mnie stworzony tylko z zebranych przez Panią informacji. A dopiero potem dała mi Pani znać: "Witam, poskładałam Pani posty ze zdjęciami w jeden wątek, jest w dziale "Pokaż nam swojego kota", ma tytuł "Moje koty" - nie wiedziałam, jak go nazwać. Jeśli będzie Pani chciała jakiś inny tytuł, wystarczy do mnie napisać.. Trochę, żałuję że nie założyłam go sama bo pierwsze strony (w porównaniu do tematów innych kotków) u mnie są chaotyczne (np. nie miałam okazji się przedstawić).
2)Proszę mnie zrozumieć, że trochę dziwnie to wyglądało, że po załączeniu, zdjęcie było widoczne przez ok 15minut, pod zdjęciami Mruczki, a potem nagle zniknęło. Akurat TE Dwa zdjęcie załączone w ten sam sposób co wszystkie zdjęcia kotów. Dużo zdjęć tutaj mam załączonych, i ani jedno w ten sposób nie przepadło. To by było pierwszy raz. Z mojego punktu widzenia i doświadczenia z tą stronką tak to wyglądało.
3)Tym bardziej, że ostatnio jak załączałam podpis (robiłam to pierwszy raz, nie tak jak zdjęcia) i podpis zmniejszał się "samoistnie" tak wtedy myślałam (bo nie daliście mi znać), więc poprawiałam parę razy, dopiero po czasie poinformowała mnie Pani, że zbyt duży podpis zacina stronkę dlatego Pani go zmniejszała..... A ja się wtedy właśnie denerwowałam na internet i niepotrzebnie straciłam czas.

Nie mam pojęcia w takim razie co się stało dzisiaj... Skoro po załączeniu zdjęcia były widoczne przez jakiś czas a potem zniknęły i to oba (oba były widoczne po załączeniu). A zdjęcia z kotami są wszystkie.
Będę trzymać kciuki, żeby nikomu się już tak nie zdarzyło w tych ważniejszych sytuacjach.

Dziękuję za tak szybką odpowiedź i nie pozostaje mi nic innego w tym przypadku jak
Przeprosić Droga Pani Dorszko :(

Załączam jeszcze raz w takim układzie Prośbę o pomoc dziecku mojej kuzynki przeznaczając 1% swojego podatku z rozliczenia rocznego:

Obrazek

Obrazek

OFICJALNA STRONKA JEŚLI KTOŚ CHCE SPRAWDZIĆ PRAWDZIWOŚĆ TEJ INFORMACJI TO:
http://www.dzieciom.pl/15033

Serdecznie Pozdrawiam
oraz
Z góry dziękuję
Elwira Ptasznik
Awatar użytkownika
Elwira

Droga Mago. Właśnie na to wpadłam podczas pisania ostatniego postu, że jedyną różnicą było to że zdjęcia były wstawiane z naszej klasy, a kotków z facebooka. Nie zgadzało by się tylko to że ja je przez jakiś czas widziałam załączone na stronce zaraz pod zdjęciami Mruczki zniknęły dopiero po jakiś ok 15 minutach. Zawsze sprawdzam czy moje zdjęcia załączyły się poprawnie, bo czasem zdarzało mi się źle skopiować adres, to od razu wtedy edytuję i poprawiam i jeszcze raz sprawdzam (bo mam na to 10minut). Na tych akurat szczególnie mi zależało więc sprawdziłam parę razy.
Teraz wstawiłam z facebooka także mną się już nie przejmuj. Dziekuję Ci Bardzo.

PRZEPRASZAM WAS NAJMOCNIEJ NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIC, NAPRAWDĘ... Ani stawiać niesłusznych zarzutów. Zbyt emocjonalnie jestem dzisiaj na wszystko nastawiona. Także lepiej już na tym skończę.

Dobranoc.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Elwira pisze:W moich zamierzeniach nie było stawianie zarzutów, ale prośba o informowanie mnie o zmianach ze mną związanych przed a nie po. Złożyło się na to przemyślanych parę spraw:
1)Temat o moich kotach nie został przeze mnie stworzony tylko z zebranych przez Panią informacji. A dopiero potem dała mi Pani znać: "Witam, poskładałam Pani posty ze zdjęciami w jeden wątek, jest w dziale "Pokaż nam swojego kota", ma tytuł "Moje koty" - nie wiedziałam, jak go nazwać. Jeśli będzie Pani chciała jakiś inny tytuł, wystarczy do mnie napisać.. Trochę, żałuję że nie założyłam go sama bo pierwsze strony (w porównaniu do tematów innych kotków) u mnie są chaotyczne (np. nie miałam okazji się przedstawić).

Serdecznie Pozdrawiam
oraz
Z góry dziękuję
Elwira Ptasznik
Pani Elwiro,

Zdublowane tematy zawsze łączę w jedną całość, bo inaczej byłby bałagan. Jeśli ktoś otwiera kilka wątków o tym samym - będą połączone, i niepotrzebna mi tu jest niczyja zgoda, bo forum musi być klarowne dla wszystkich. Zwykle w ogóle o tym nie informuję, bo już samo sprzątanie takiego bałaganu kosztuje mnie dużo czasu. Panią wyjątkowo poinformowałam, bo wątki dotyczyły Pani kotów, a nie tak ogólnego tematu jak żywienie czy zdrowie, i nie chciałam, żeby go Pani szukała. Trudno informować o takich rzeczach "przed", bo nie wiadomo, dokąd skierować - a tak właśnie to zostało przeze mnie sformułowane. Jest mi przykro, że nagle widzi to Pani w sposób zupełnie inny, niż w czasie, kiedy prowadziłyśmy na ten temat korespondencję. Porządki na forum będę robić bez względu na cokolwiek, bo inaczej wszyscy byśmy się pogubili. Jak już napisałam, nie usuwam ani nie edytuję niczyich postów, więc nie mam o czym informować "przed". Moje jedyne edycje to poprawki w linkach, gdy nie wyświetlają się zdjęcia, albo są zbyt małe, i je powiększam, ale zapamiętam sobie, żeby w Pani wątku nie robić i tego, skoro ma być uznane za nietakt.

Forum to tylko skrypt, maszyna. Warto, zanim się wytoczy tak ciężkie działa, jak oskarżanie kogoś o ingerencję w prywatną korespondencję, a tak traktuję Państwa wpisy na forum, najpierw rozejrzeć się wokół siebie. Nawet w przykładzie, który przytoczyła Pani jako tę straszną moją ingerencję, nie zmieniłam ani słowa w Pani zapiskach, nic nie skasowałam, jedynie połączyłam zdublowane tematy. Jest mi bardzo przykro, że zwykłe utrzymanie porządku wysuwa Pani jako argument wskazujący na jakieś ingerencje i brak poszanowania Pani praw i czasu. Jeśli się Pani nie przywitała tak, jakby to Pani zrobiła na przykład teraz - no cóż, o to proszę już nie obwiniać ani mnie, ani Moderatorów. Jesteście Państwo gospodarzami swoich wątków, i jest w nich taki chaos bądź porządek, jaki sami ustanowicie.

Dorota Szadurska
Awatar użytkownika
Elwira

Pani Doroto,
Stworzenie tematu o moich kotkach poprzez zrzucenie zdjęć z innych tematów - nie widzę tego w sposób inny teraz niż widziałam kiedyś. Nie pisałam o tym po prostu bo nie było takiej potrzeby. Wczoraj Pani oskarżyła mnie o nieprzemyślane zarzuty, dlatego podałam trzy bardzo dokładnie przemyślane przykłady, które skłoniły mnie do przypuszczenia, że ktoś jednak skasował te zdjęcia i czekałam 1,5 godziny czy dostanę jakąś prywatną informację na poczcie, zanim załączyłam kolejny wpis. Wokół siebie bardzo dokładnie się rozglądnęłam i odświeżałam parę razy 82 stronkę żeby się upewnić że zdjęcia się załączyły poprawnie. Widziałam je na forum. Po czym po ok. 15 min zniknęły.... Odpisaliście, że nie skasowaliście tych zdjęć. Wierzę Wam na słowo. Dowodów nie mam co się z nimi stało więc przeprosiłam.
Jeśli chodzi o kasowanie informacji to raz już skasowano mój załącznik. Wtedy byłam poinformowana przez Mago. "Witam,Elwiro, wczoraj zamieściłaś w kilku różnych postach zdjęcie kotka z demotywatorów. Zdjęcia zostały usunięte.Bardzo Cię proszę, abyś na przyszłość trzymała się zasady, że zdjęcia tego typu umieszczamy tylko w wątku prowadzonym przez siebie. Ewentualnie masz też wątek "znalezione w sieci": http://www.forum.agilisca...t=362&start=290 do wstawiania zabawnych zdjęć. W wątkach poświęconych zdrowiu, czy innym poradom, stawiamy na merytorykę :-)
Pozdrawiam serdecznie". Stąd też wiem, że kasujecie niektóre załączone przez nas rzeczy.

Jak się trafia do tak bogatego forum, gdzie pełno jest informacji, to nie sposób jest jako świeża osoba odnaleźć się w tym wszystkim. Zarejestrowałam się tutaj 10 stycznia ubiegłego roku, a już 12 został zrobiony temat o moich kotach. Pamiętam, że wtedy miałam chorego kotka (kupka z krwią) i szukałam tutaj informacji o żywieniu i chorobach. Jeśli dobrze pamiętam to pisałam raczej w tematach odpowiednich, jedyne co robiłam to dodawałam do tego zdjęcia swoich kotów (nieświadoma tego że o swoich kotach można stworzyć wątek) i wtedy mogłam dopisać coś nie na temat. Pani przeniosła tutaj głównie zdjęcia i jakiś tekst który pisałam w temacie o żywieniu. Ja nie byłam gospodarzem pierwszych stron w rozdziale o moich kotkach bo ja go nie stworzyłam. Nie ja też wrzuciłam na początek zdjęcia które się nie wyświetlają (moje pierwsze wstawiane na tym forum zdjęcia w innych tematach). Widzę z jaką dokładnością dba Pani o czystość i przejrzystość swojego forum i jestem pewna, że gdyby zakładała Pani temat o swoich kotkach to tak nie wyglądałby początek wątku. To są stare dzieje i nie piszę o tym żeby teraz to zmieniać. To był tylko jeden z przykładów, że ktoś może z moimi informacjami coś zrobić, zanim mnie o tym poinformuje. W tym samym czasie, jak Pani zakładała o moich kotkach wątek, ja nie mogłam się doszukać odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie bo zniknęło wszystko z wątku w którym pisałam. Dopiero potem się dowiedziałam, że zostało przeniesione.

Do tej pory nie przeczytałam jeszcze wszystkich tematów, a Pani bardzo szybko wszystko tutaj znajduje i przenosi. Myślę po prostu, że poinformowanie przed zajęłoby mniej czasu i odjęło Pani pracy (jeśli ktoś jest wstanie zrobić coś sam). Ja niestety nie mam takiej wiedzy na temat forum i potrzebuje czasem pomocy, doinformowania zanim ktoś coś zrobi z tym co ja tutaj załączyłam.

Tych WSZYSTKICH INGERENCJI NIE NAZWAŁAM STRASZNYMI, podałam JE jako PRZYKŁADY, dlaczego pomyślałam sobie wczoraj, że moje załączone zdjęcia zostały skasowane bez poinformowania mnie uprzednio.... STRASZNE to wydawało mi się zniknięcie tych zdjęć, bo to było dla mnie WAŻNE, a nie to co było kiedyś. Jeszcze raz powtarzam, że co było kiedyś zaważyło tylko na tym, że po przemyśleniu zaistniałej sytuacji doszłam do wniosku że je ktoś skasował.

Szanuje Pani ogólne starania o przejrzystość tego forum i moim zamiarem nie było tego podważać.

Z poważaniem.
Elwira
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Elwira pisze:(...)
i czekałam 1,5 godziny czy dostanę jakąś prywatną informację na poczcie, zanim załączyłam kolejny wpis.
Rany boskie! Zamiast czekać taki kawał czasu, trzeba było najpierw samej pchnąć pw do którejś z nas! Równie dobrze nikt, kto ma możliwość sprawdzenia co się stało ze zdjęciami, mógł nie zajrzeć tego dnia na forum. Jak miałyśmy się domyśleć, że masz problem? Oczekujesz od nas prywatnej wiadomości samej nie kwapiąc się do jej napisania?
Elwira pisze:Jeśli chodzi o kasowanie informacji to raz już skasowano mój załącznik. Wtedy byłam poinformowana przez Mago. "Witam,Elwiro, wczoraj zamieściłaś w kilku różnych postach zdjęcie kotka z demotywatorów. Zdjęcia zostały usunięte.Bardzo Cię proszę, abyś na przyszłość trzymała się zasady, że zdjęcia tego typu umieszczamy tylko w wątku prowadzonym przez siebie. Ewentualnie masz też wątek "znalezione w sieci": http://www.forum.agilisca...t=362&start=290 do wstawiania zabawnych zdjęć. W wątkach poświęconych zdrowiu, czy innym poradom, stawiamy na merytorykę :-)
Pozdrawiam serdecznie". Stąd też wiem, że kasujecie niektóre załączone przez nas rzeczy.
Jeżeli taką rzeczą jest, delikatnie mówiąc, niskich lotów demotywator, którym hojnie ozdobiłaś kilka wątków, tworząc tym samym bałagan i naruszając niepisane zasady internetowego Savoir-vivre’u, to owszem, obrazek usunęłam. Tym bardziej, że zostałam o to poproszona przez jednego z użytkowników forum, którego watek, między innymi tak obdarowałaś. Zauważ jednak, że zostałaś w takim przypadku POINFORMOWANA, o zaistniałej sytuacji. Nic nie zrobiono bez Twojej wiedzy.

Jeżeli nie czujesz różnicy, że czym innym jest usuniecie głupawego obrazka, a jeszcze czym innym byłoby usuniecie prośby o pomoc dla chorego malucha to ja nic nie poradzę.
Jak ci poprawię błąd ortograficzny, a kiedyś tak robiłam to to też postawisz na tej samej szali?
Elwira pisze:Jak się trafia do tak bogatego forum, gdzie pełno jest informacji, to nie sposób jest jako świeża osoba odnaleźć się w tym wszystkim.
Bez przesady. Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Po to są zrobione różne działy i mają swoje tytuły. Jak widzisz tytuł: „Pokaż nam swojego kota” to nie jest to dla Ciebie czytelne hasło?
Elwira pisze: Zarejestrowałam się tutaj 10 stycznia ubiegłego roku, a już 12 został zrobiony temat o moich kotach. Pamiętam, że wtedy miałam chorego kotka (kupka z krwią) i szukałam tutaj informacji o żywieniu i chorobach. Jeśli dobrze pamiętam to pisałam raczej w tematach odpowiednich, jedyne co robiłam to dodawałam do tego zdjęcia swoich kotów (nieświadoma tego że o swoich kotach można stworzyć wątek) i wtedy mogłam dopisać coś nie na temat.
Przez te dwa dni od 10 do 12 stycznia umieściłaś wiele zdjęć w tematach do tego nie przeznaczonych. Forum MUSI być klarowne, zwłaszcza wątki poświęcone opiece kotów, aby osoby, które poszukują informacji nie musiały przebijać się przez zalew zdjęć i opisów nie nawiązujących do poszukiwanego tematu.
Czy w tematach, w które wklejałaś zdjęcia swoich pupili widziałaś zdjęcia cudzych kotków? Czy tam ludzie się chwalili, jak ładnych, sympatycznych maja ulubieńców?
Elwira pisze: Myślę po prostu, że poinformowanie przed zajęłoby mniej czasu i odjęło Pani pracy (jeśli ktoś jest wstanie zrobić coś sam). Ja niestety nie mam takiej wiedzy na temat forum i potrzebuje czasem pomocy, doinformowania zanim ktoś coś zrobi z tym co ja tutaj załączyłam.
Po prostu tak już jest, że się zwyczajnie pewne rzeczy wie i czuje, jak poruszać się po forum, gdzie i w jakiej formie pisać. A jak się nie wie, to się pyta. A jak sięnie wie jak zapytać to się obserwuje jak inni radzą sobie w takich miejscach/sytuacjach.

Wybacz, Elwiro, ale trwasz w absolutnej niewiedzy, jaką ilość zbędnej pracy przysparzasz opiekunom tego forum. Masz w zwyczaju działać bez większego zastanowienia, a później dziwisz się i masz żal, że Cię nie uprzedzono, nie poprowadzono za rękę. Nie jesteś tu jedyna, nie tylko Ty piszesz posty. To nie realne, by każdego prowadzić za rękę. Masz jakiś problem, pisz na pw. Do tego to między innymi służy. Jak tylko jestem przy komputerze, natychmiast się loguję, jak dostaję prywatne wiadomości i sprawdzam z czym jest kłopot.
Nie będę zgadywać czy też się domyślać z czym masz problem, bądź czegoś nie wiesz.
No Elwira! Toć dorosły człowiek jesteś, nie dzieciak.

Osobiście czuję się bezsilna w tej wymianie zdań.

Żeby z takiej pierdoły, jak nie wyświetlające się zdjęcia robić problem (a na Boga, zrobiłaś) i pisać długie wynurzenia, zamiast od razu słać pw, to naprawdę... że Ty masz czas i zdrowie na to.

A inna sprawa, że ja chyba się starzeję i durnieję, że się wciągam w tę sytuację.
Wiem, że w tym co napisałam, zadałam Ci sporo pytań, ale to pytania retoryczne.

Ja tym samym kończę próby wytłumaczenia Ci tej sytuacji.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Pani Elwiro, to już mój ostatni post na ten temat, który od tej chwili będę uważać za zamknięty. Proszę przestać wypisywać, jakoby ktoś tu kasował załączniki. Nikt tego nie robi. Kasujemy zdublowane, powielane w wielu wątkach, te same posty - i tak będziemy robić nadal. Nie rozumiem, jak można nie rozumieć, że wiadomość przeznaczona jest do danego tematu, a nie żeby ją powielać bez końca. Nie ma tu co pisać o zawiłościach forum czy braku zrozumienia dla zasad, jakie na nim panują. Jeśli będą się takie rzeczy powtarzać, na pewno będziemy działać.

Nie założyłam Pani żadnego tematu, bardzo proszę przestać wypisywać zwyczajną nieprawdę. POŁĄCZYŁAM ISTNIEJĄCE, STWORZONE PRZEZ PANIĄ TEMATY, umieszczone w kilku miejscach, ale traktujące o tym samym, często z tymi samymi treściami i zdjęciami. Jest Pani autorką własnego wątku, nie ja, bardzo proszę nie pisać rzeczy nieprawdziwych, to najłagodniejsze określenie, jakie mi przychodzi do głowy.

Jak dla mnie to już koniec tej wymiany zdań. Bardzo tylko proszę nie pisać nieprawdy, jakoby ktoś coś Pani zmieniał i kasował, albo jakobym ja była autorką pani wątku. Autor jest widoczny w pierwszych postach. Proszę przejrzeć pierwsze posty swojego wątku. Nie ja go utworzyłam.

Ja już się na ten temat wypowiadać nie będę, nawet, jeśli nadal będzie Pani powtarzała nieprawdziwe informacje. Dla mnie temat jest zamknięty. Proszę wrócić do prezentowania swoich podopiecznych, bo to dla nich jest ten wątek.
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Co nowego u Sniezki, Fiony i Mruczki? Nie wierzę, że niczego przez ten czas nie zmajstrowały! :-) Głaski dla kociego stadka! :kotek:
Awatar użytkownika
Elwira

Drodzy Właściciele tego Forum,
"Nie założyłam Pani żadnego tematu". Musiała Pani utworzyć nowy temat żeby zebrać moje posty i to jest fakt, na pierwszych stronach są moje posty ale ja ich tutaj nie umieściłam w takiej kolejności w jakiej umieściłabym sama. Na trzeciej stronie jest napisane: "Poskładałam już posty Elwiry, jeszcze tylko muszę ją zawiadomić, gdzie jest jej wątek". Dopiero po 3stronie ja kontynuowałam po swojemu tworzenie tego wątku.

Co do obrazków-wstawiałam je wyłącznie przez moje DWA PIERWSZE DNI POBYTU NA FORUM, BYŁAM NOWA, niedoinformowana, nie wchodziłam przez stronę główną żeby "czytać ze zrozumieniem" Mago, gdzie jest wątek z naszymi kotami, bo na wątku z chorobami, działu przedstaw nam swojego kota nie było widać, za to było wiele innych tematów, czy naprawdę tak trudno to zrozumieć??? Z wyszukiwarki weszłam od razu w wątek o chorobach i taki adres dodałam do swoich zakładek. Byłam wtedy od dwóch dni na forum i moja niewiedza Mago była do tych dni głównie przypisana a nie teraz kiedy jestem już od roku, to chyba jest oczywiste.

Jedyne czego nie wiedziałam teraz, co mi się nie zdarzyło to to, żeby zdjęcie zniknęło po załączeniu i parokrotnym odświeżeniu stronki kiedy je widziałam, mogłybyście zrozumieć, że wyglądało całkiem na to że je skasowano. A na tym zdjęciu szczególnie mi zależało, bo było wstawiane z myślą o kimś!!!

Ja rozumiem Wasz punkt widzenia (Forum) oraz to co Wy MUSICIE ROBIĆ żeby wszystko było na swoim miejscu i szanuje to. A czy Wy potraficie postawić się na moim miejscu, zrozumieć i uszanować mój punkt widzenia?? Pisałam o sobie wyłącznie (swoim Wątku), JAKO JEDNOSTCE. Dlatego np jak Pani Dorota zbiera niepotrzebne wpisy bo robią chaos na innych wątkach - ok rozumiem, to dobrze, tylko czy nie mogłaby powiedzieć, żebym sobie założyła temat sama, a ona by tam wszystko skopiowała (bo jak już coś się Ciebie tyczy bezpośrednio to sobie lubisz poukładać po swojemu) i zacząć po swojemu. Inna sprawa pasek. Nie zmieniałabym go na nowo parokrotnie i nie traciła czasu myśląc że to od internetu, gdyby Pani Dorota dałaby mi najpierw znać, że zmienia mój pasek bo zacina forum (czy ja tutaj kogoś obraziłam że o tym wspomniałam??). Do kasowania dublowanych zdjęć nic nie mam, chodziło o to tylko że nie możecie napisać że nic nie kasujecie. Skoro jednak coś kasujecie i skoro nie mam nigdzie napisane że kasujecie dublowane rzeczy więc skąd miałabym pewność że i jeszcze coś nie jest kasowane skoro nie ma tego w regulaminie, tak jak np stronki promujące czyjąś pomoc bo np nie są związane z moim wątkiem??? Więc wybacz, że nie jestem domyślna... I tak Mago, to są głupoty masz rację. Nie mam zamiaru porównywać pomocy dziecku z tymi pierdołami. Tylko jest takie powiedzenie Alberta Einsteina: "Jeśli ktoś nie dba zbytnio o prawdę w sprawach drobnych, nie można mu ufać w sprawach istotnych."A ponieważ było trochę tego wcześniej, doprowadziło, że przedwczoraj byłam w 90% pewna że skasowałyście mi zdjęcie bez napisania dlaczego i to mnie zezłościło bo to nie była głupota, chciałam komuś pomóc!!! Czy to tak ciężko zrozumieć???

W moich wypowiedziach nie miałam zamiaru Was obrażać i nie używałam takich słów jak Mago "głupawego obrazka", "niskich lotów demotywator". Na resztę insynuacji Mago jaka ja jestem głupia i niedomyślna, nie będę się wypowiadać bo zostały przez Ciebie źle przytoczone do teraźniejszości głównie, a nie przeszłości (moich pierwszych dni na forum). Wyjaśniłam powyżej swój tok myślenia dość logicznie. Chciałam tylko żebyście popatrzyły z mojego punktu widzenia, tylko tyle. Pisałam o faktach, co zaważyło, że tak przedwczoraj pomyślałam, nie używając obraźliwych, poniżających oraz prowokujących dodatków jak Mago.

Na tym kończę bo to jest bez sensu skoro tylko Wasz punkt widzenia jest tutaj brany pod uwagę. . Nie moja wina, że tylko na Waszym forum w ten sposób załącza się zdjęcia i nie ma takiej informacji nigdzie, że zdjęcie samo może nagle zniknąć z forum (bo ja sprawdziłam dokładnie po załączeniu i się wyświetlało).

Pozdrawiam.
Elwira
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Elwira, daj sobie na wstrzymanie. Wkurzyłaś się niepotrzebnie, a teraz wkurzasz innych, niesłusznie ciągnąc za słówka. Moderator i właściciel jest po to, żeby na forum był porządek. I wierz mi, że każdego dnia mają z tym masę roboty, bo nowi ludzie nie zdają sobie sprawy, jaki bałagan potrafią stworzyć "spamując" każdy wątek.
Przez ten czas, od kiedy jesteś na forum, zdążyliśmy zobaczyć, jaką jesteś osobą, co nie zmienia faktu, że na początku byłaś dosłownie wszędzie i trzeba było to uregulować.
Wyluzuj, bo niepotrzebnie szarpiesz nerwy osobom, które krzywdy Ci nie robią. A świat nie kręci się wyłącznie wokół Twojego znikającego zdjęcia, czego nie ma po co rozdmuchiwać.
Zablokowany