Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
Tak :-) Wiele inspiracji czerpię ze świata filmu, a "Lulu na moście" jest magiczną ekranizacją. Bardzo mi to imię pasuje do Twojej Dziewczynki. Twoja Lulusia jest jak obłoczek, moja też ma coś z chmurki, a imię dla niej jest dopełnieniem spełnionego marzenia :-)Dracanka pisze:Gratuluję dokocenia :-)
Przez to, że nazwałaś ją Lulu, jak moją Dziewczynkę, i imię masz jako trzecie w kolejce, wątki mi się mylą i myślę, że w moim naskrobano <shock> <lol>
To dlatego wciąż mim powtarzałaś, że LULU to takie piękne imię...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczne fotki, a Lulu jakie oczka ma słodkie i jak kubeczki z farbką się już ładnie wylewają <zakochana>
Bibi na pewno się jeszcze zmieni. U mnie Brysia jest takim tchórzem, ale z biegiem lat nie panikuje już tak bardzo jak ktoś obcy zawita. Fakt pójdzie do drugiego pokoju, jak tylko dzwonek zadzwoni, ale po jakimś czasie sama z ciekawości przychodzi na próg i ogląda, kto też i po co przyszedł. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Jak się zaszyła za szafką, to długo trzeba było czasu żeby z tamtąd wyszła.
Bibi na pewno się jeszcze zmieni. U mnie Brysia jest takim tchórzem, ale z biegiem lat nie panikuje już tak bardzo jak ktoś obcy zawita. Fakt pójdzie do drugiego pokoju, jak tylko dzwonek zadzwoni, ale po jakimś czasie sama z ciekawości przychodzi na próg i ogląda, kto też i po co przyszedł. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Jak się zaszyła za szafką, to długo trzeba było czasu żeby z tamtąd wyszła.
- Agnieszka7714
-
Marina
- Grażyna
- Hodowca
- Hodowla: NAGADA*PL
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: