Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Wreszcie doczekalam sie nowych zdjęć <zakochana> Lulu jest obłędna <serce>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dracanka pisze:Gratuluję dokocenia :-)

Przez to, że nazwałaś ją Lulu, jak moją Dziewczynkę, i imię masz jako trzecie w kolejce, wątki mi się mylą i myślę, że w moim naskrobano <shock> <lol>
To dlatego wciąż mim powtarzałaś, że LULU to takie piękne imię...
Tak :-) Wiele inspiracji czerpię ze świata filmu, a "Lulu na moście" jest magiczną ekranizacją. Bardzo mi to imię pasuje do Twojej Dziewczynki. Twoja Lulusia jest jak obłoczek, moja też ma coś z chmurki, a imię dla niej jest dopełnieniem spełnionego marzenia :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczne fotki, a Lulu jakie oczka ma słodkie i jak kubeczki z farbką się już ładnie wylewają <zakochana>
Bibi na pewno się jeszcze zmieni. U mnie Brysia jest takim tchórzem, ale z biegiem lat nie panikuje już tak bardzo jak ktoś obcy zawita. Fakt pójdzie do drugiego pokoju, jak tylko dzwonek zadzwoni, ale po jakimś czasie sama z ciekawości przychodzi na próg i ogląda, kto też i po co przyszedł. Wcześniej to było nie do pomyślenia. Jak się zaszyła za szafką, to długo trzeba było czasu żeby z tamtąd wyszła.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Prześliczne dziewczynki <zakochana> ,a LULU jest taka delikatniutka i słodziutka z tą mysią kolejny <aniołek>

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Śliczna mała koteczka z Lulu <serce> Wierzę, że dziewczyny szybka znajdą porozumienie między sobą :-)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Lulu jest prześliczna <zakochana> I jakie ma jaśniutkie futerko! Dopiero na zdjęciu z Bibi to widać. Obłędny ma kolorek. No i ten nosek... <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Piękne dziewczyny, a zdjęcia w Twoim wydaniu jak zwykle zjawiskowe. Zyczę aby Bibi szybko odnalazła wspólny język z Lulu, bo wiem jak kot może przeżywać takie sytuacje.
Marina

Post autor: Marina »

Gratuluję <klaszcze> Zawsze podziwiałam Twoje przesiane słonkiem panny a teraz mój zachwyt jeszcze się zwiększył. Szczęściara z Ciebie, trzy słoneczka w domu i wszystkie piękne.
:kotek: :kotek: :kotek:

Trzymam kciuki za szybkie porozumienie między dziewczynkami <ok>
Awatar użytkownika
Grażyna
Hodowca
Hodowla: NAGADA*PL
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

I ja serdecznie gratuluję dokocenia <mrgreen>
Mam nadzieję, że dzikus Bibi się przekona, że Lulu to nie wróg...Chyba, że charakterek po mamusi odziedziczyła i zobojętnieje, ale pozostanie sycząca na małą :-/
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

i ja gratuluje dokocenia i kciukam za szybkie zlagodzenie relacji miedzy kociastymi :)
a kremoweczka <serce> cudniasta <zakochana>
ODPOWIEDZ