Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Re: Lolek

Post autor: EwaL »

Dziękujemy <pokłon>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Ewa jeszcze ode mnie najlepsze życzenia :roza: i dla Lolka z okazji połowinek :kwiatek:
kotku

Post autor: kotku »

I oczywiście ode mnie! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Ewo :tort: i dla Lolka :kotek:
Awatar użytkownika
EwaL

No i stało się! Lolek chce się wyprowadzić (czekam, kiedy spakuje swoje zabawki), a to za sprawa Lysiny. Tak jak tabletke Immunodolu ukryta w suchym niezauważalnie została połknięta, tak żel został oprotestowany. Dobrowolnie - bee, z ulubioną pasta witaminową - bee, na łapce - dzikie podskoki, kot kuleje, połowa (a nawet więcej) żelu na dywanie, kot obrażony, na mój widok potrząsał łapką. Macie jakiś dobry sposób na podanie tego żelu?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja biorę kota na ręce, miło do niego przemawiam, i z boczku wciskam bezpośrednio do buźki :-) Też nie przepadają za tym, ale wiedzą, że ja nie popuszczę i poddają się :-) Nie mają wyjścia <lol>
Awatar użytkownika
EwaL

asiak pisze:Ja biorę kota na ręce, miło do niego przemawiam, i z boczku wciskam bezpośrednio do buźki :-) Też nie przepadają za tym, ale wiedzą, że ja nie popuszczę i poddają się :-) Nie mają wyjścia <lol>
Tak w kwestii formalnej, otwierasz pyszczek palcami (znowu mnie znienawidzi <diabeł> )?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Nie otwieram, przykładam do pyszczka i wyciskam :-) One zaczynają wtedy to zlizywać :-)
Awatar użytkownika
EwaL

Dzisiaj spróbuję tym sposobem, może się uda.
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja się też namęczyłam z tą lizyną. Żel niezjadliwy dla kotów, ciągnie się niemiłosiernie, jakiś taki dziwny :-/////
Awatar użytkownika
EwaL

Częściowo się udało! Kot jak poczuł żel dostał szczękościsku, ale zaczął zlizywać to, co nie skapnęło na kanapę <lol>
Jutro drugie podejście <diabeł>
Zablokowany