Kaya & Tyson
- Betuś
Re: Kaya & Tyson
Kasik ja dokładnie mam tak samo <lol>
Przez rok 10 kg do przodu. Mi w pracy mówili: no widać, ze sie Pani zaokrągliła <lol> <lol> <lol>
Przez rok 10 kg do przodu. Mi w pracy mówili: no widać, ze sie Pani zaokrągliła <lol> <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<ok> <ok> <ok> za pare kilo w dol, w takim razie.
Bo ja tez jestem zdania, ze "jakby nas ludzie nie widzieli i co by nie mowili" to najwazniejsze jest zeby SAMEMU sie dobrze czuc we wlasnym ciele.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No właśnie, już by lepiej przemilczeli i nic nie gadali <lol>Betuś pisze:Kasik ja dokładnie mam tak samo <lol>
Oooo to mi chodzi, dziękuję Yamaszkayamaha pisze:![]()
Bo ja tez jestem zdania, ze "jakby nas ludzie nie widzieli i co by nie mowili" to najwazniejsze jest zeby SAMEMU sie dobrze czuc we wlasnym ciele.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Tayson na kanapie z tym cudnym ułożeniem łaputów wygląda jak prezio za biurkiem w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej <lol> <lol> <lol>
Ja w ramach dbania o sylwetkę (osiągi podobne jak Kasi <mrgreen> ) po 6 m-cach przerwy wróciłam na fitness
w ubiegłym tygodniu byłam 1 raz <gwiżdże>
Ja w ramach dbania o sylwetkę (osiągi podobne jak Kasi <mrgreen> ) po 6 m-cach przerwy wróciłam na fitness
w ubiegłym tygodniu byłam 1 raz <gwiżdże>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Też ostatnio usłyszałam że się "poprawiłam" <diabeł> i to chyba nie w jakości pracy :-)Kasik pisze:No właśnie, już by lepiej przemilczeli i nic nie gadali <lol>Betuś pisze:Kasik ja dokładnie mam tak samo <lol>
Przez rok 10 kg do przodu. Mi w pracy mówili: no widać, ze sie Pani zaokrągliła <lol> <lol> <lol>Oooo to mi chodzi, dziękuję Yamaszkayamaha pisze:![]()
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Elwisko, witaj w klubie <lol> <lol> <lol>
No tak naprawdę to hitem u mnie było jak jadłam sniadanie w pracy i przyszedł do biura marynarz (nawet mój kolega ze studiów
), ja do niego "co tak wcześnie przyszedłeś, śniadanie dałbyś zjeść", a ten doopek do mnie "ty już nie musisz jeść, i tak już dobrze wyglądasz" <rotfl> <rotfl> <rotfl> No myślałam, że najpierw ukatrupię bydlę, a potem na zawał zejdę

No tak naprawdę to hitem u mnie było jak jadłam sniadanie w pracy i przyszedł do biura marynarz (nawet mój kolega ze studiów
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kasiu i ja trzymam kciuki za idealną wagę <ok> <ok> <ok>
Głaski dla Kayuni i Tysonka

Głaski dla Kayuni i Tysonka
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
A kto usłyszał,że się futruje na zimę? <lol> Ja 
- Łatka
Jeny dziewczyny ja bym chyba takich
No co za barany do was tak mówią. Oczywiście tez trzymam kciuki za wasze walki z wagą <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Sama chętnie bym przyjęła z 5 kilogramów od którejś.
No co za barany do was tak mówią. Oczywiście tez trzymam kciuki za wasze walki z wagą <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Sama chętnie bym przyjęła z 5 kilogramów od którejś.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Weź moje <lol> Ja właśnie 5 bym się chętnie pozbyłaŁatka pisze:Jeny dziewczyny ja bym chyba takich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()