Piękna a ta plamka na nosku jest taka rozczulająca, że <serce> <serce> <serce>
Lumisia to piękna koteczka.. No i kolorek <serce> Lilusie w każdej kombinacje są piękne!
Na zdjęciach wyraźnie widać, że tunel przypasował Lumisi :-)
Piękna z niej puchatka <zakochana> i ten błysk w oku, no i serduszkowy nosek, jedyny taki na forum <serce>
No i tunel <mrgreen> dałam rade sama <mrgreen> w tle słychać sapanie <shock> ale to telefon tak zbiera (zwykły oddech) aż tak źle ze mną nie jest w połowie filmiku widać, jak mała wskakuje do tunelu :-) http://www.youtube.com/watch?v=5JP5F2Yi ... e=youtu.be
Lumi zyskała kolejną ''ksywke'', Lumi- Łasiczka <lol> przejść z jednego pokoju do drugiego nie można, kręci ósemki między nogami, aż miło <serce>
btw. jak wstawić filmik jako podpis, zamiast linka? w starej wesji forum potrafiłam, teraz coś mi nie idzie
Oglądając te cudowne filmiki z Lumi pomyślałam sobie, że powinno być ujęte w regulaminie forum obowiązkowe umieszczanie filmików z naszymi kotami <mrgreen> Zdjęcia są super ale filmiki to dopiero ekstra sprawa <ok> <ok> <ok>
No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, normalnie REWELACJA
Moje komentarze w kolejnosci :
1) nic nie powiem...
2) ta zabawa, jak na moje, wcale nie jest taka mocno leniwa - toc to calkiem porzadne polowanie <lol>
3) a co to za przysmaki Cosmy jej dajesz ? slicznie wyglada Lumisia z tymi "zlozonymi" lapkami <zakochana>
4) no wybytny THE BEST - do odjezdzajacego pociagu wskakuje bez problemu