Liluszka
-
merion
Re: Liluszka
Cierpliwość Twojej Mamusi jest niebywała, czapki z głów. Rozczuliła mnie również piękna przyjaźń z Dudusiem. Jak dobrze mieć sąsiada....
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
No nie wierzę, mojej Liluszce zbrzydło masełko <shock> <shock> <shock> coś musi być na rzeczy, chyba muszę z nią do weta <lol> <lol> <lol> <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Raczej zmień masło bo chyba jakieś trefne kupilas <mrgreen>Kamila pisze:No nie wierzę, mojej Liluszce zbrzydło masełko <shock> <shock> <shock> coś musi być na rzeczy, chyba muszę z nią do weta <lol> <lol> <lol> <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Moja Brysia też zawsze uwielbiała masełko, a czasem jak jej dałam to z obrzydzeniem powąchała i uciekała. Pewnie to zależało od masła :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
u mnie zawsze tylko 2 rodzaje masła, chyba, że sort jakiś gorszy. Ale z drugiej strony, to kobitka, gusta jej się zmieniają <lol> muszę się teraz w mascarpone zaopatrzyć <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Oooo, ale Liluszek zaprosił słodkiego kawalera do swojego wątku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Głaski dla kociszonów

Głaski dla kociszonów
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
U nas masełko nawet nie umywa się do oliwki. Kto nie testował, a mycie podłogi w kuchni mu niestraszne, niech przetestuje <rotfl> Warto przy tym kamerę mieć w gotowości bojowej <lol>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Kamila, a wiesz, że wczoraj minął miesiąc od ostatnich fotek Liluszka? <gwiżdże>
znaczy ostatnich na forum, bo jakieś na pewno od tego czasu zrobilas, tylko pokazać nie chcesz <diabeł>
znaczy ostatnich na forum, bo jakieś na pewno od tego czasu zrobilas, tylko pokazać nie chcesz <diabeł>
- yamaha
- Genius Loci
<strach> MIESIAC ?? ?? ??
Wiesz, ze to KARALNE jest ?
Dawaj
<yamaha> <yamaha> <yamaha>
Wiesz, ze to KARALNE jest ?
Dawaj
<yamaha> <yamaha> <yamaha>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Miluś <zakochana> ja tak ostatnio o nim pomyślałam, bo wykopki chyba w pełni i już nieodmiennie będzie mi się w kontekście kartofelków przypominał 
Dobrze, że nie zapomniał o starych przyjaciołach, ale fajnie też że ma nowego kolegę
A teraz dawaj Liluszkę! <yamaha>
Dobrze, że nie zapomniał o starych przyjaciołach, ale fajnie też że ma nowego kolegę
A teraz dawaj Liluszkę! <yamaha>