Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Re: Inero Anpami Line * Pl
się poprawiam. W maju wróciłam do pracy na 2 zmiany i wszystko mi sie posypało, a w komórce forum raczej mi nie działa
ale macie kilka fot świątecznych.
No dobra, tak na prawdę to dwie..
Ale najpierw poczytajcie co u Luca
Luckowi się trochę przybrało, z dietą idzie nam kiepsko. przed nami szczepienie na wścieklizne. W lutym na kocie choroby i zapewne profilaktyczne badania krwi i siurów, o ile uda się pobrac... poza tym kochają się z Lila miłością ogromną, chociaz z tej dwunożnej małpy to taka mała dręczycielka się zrobiła. Luc ma do niej ogromną cierpliwosc, OGROMNĄ! a i tak skończyło się wczoraj przytrzymaniem jej reki kocią łapką z wystawionym pazurem, Młoda rekę wyszarpnęła i ślad po pazurze jest, ale sama sobie winna. Przybiegła, pokazała rekę i powiedziała "mama cicik ała" i dalej poleciała go zaczepiac..

ale macie kilka fot świątecznych.
No dobra, tak na prawdę to dwie..
Ale najpierw poczytajcie co u Luca
Luckowi się trochę przybrało, z dietą idzie nam kiepsko. przed nami szczepienie na wścieklizne. W lutym na kocie choroby i zapewne profilaktyczne badania krwi i siurów, o ile uda się pobrac... poza tym kochają się z Lila miłością ogromną, chociaz z tej dwunożnej małpy to taka mała dręczycielka się zrobiła. Luc ma do niej ogromną cierpliwosc, OGROMNĄ! a i tak skończyło się wczoraj przytrzymaniem jej reki kocią łapką z wystawionym pazurem, Młoda rekę wyszarpnęła i ślad po pazurze jest, ale sama sobie winna. Przybiegła, pokazała rekę i powiedziała "mama cicik ała" i dalej poleciała go zaczepiac..

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki przystojniaczek w tej czerwonej muszce
A okrąglutki faktycznie jest, widać, że jedzonko smakuje a pańcia rozpieszcza :-)
- magdam
Świetnie wygląda na tym pierwszym zdjęciu - elegancki i przystojny, jakby się na bal sylwestrowy wybierał 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No nareszcie się odezwałaś. Lucek widzę kwitnie i to nawet za bardzo, jak mój Tami <mrgreen>
Pięknie się w świątecznej muszce prezentuje
Pięknie się w świątecznej muszce prezentuje
- donka
Lucek, ależ z Ciebie przystojniak <zakochana>