Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Bartolka
Widzę, że Kala miejscówkę przy torze zajmuje w ten sam sposób co Lulu <mrgreen> Ale jaka Dziewusia jest duża i misiowa... a te białe łaputki z różowymi podusiami rozłóżyły mnie totalnie <zakochana> Koloraduś jaki pysio brysiowe dostał <lol> Cuda dwa w nochalki całuję
<zakochana> Zdrówka dla Pączuszków Kochanych :-)
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
ja to jestem zboczona na punkcie łaput, Kalunia boskie ma i takie bielusieńkie <zakochana> a ta pozycycja na pleckach w rozkroku, słów brak <lol>
Cieszę się Danusiu , że wszystko złe już ogarnięte, Kolorusia wyniki cieszą mnie bardzo , zawsze to stres ogromny :-) a urlop nadrobicie sobie z pewnością
Cieszę się Danusiu , że wszystko złe już ogarnięte, Kolorusia wyniki cieszą mnie bardzo , zawsze to stres ogromny :-) a urlop nadrobicie sobie z pewnością
- Agnieszka7714
Danusiu, tak cudnie zajmujesz się swoimi dziecinkami, że nie widać po nich, że coś im dolega. Koloruś jest pięknym kotem, takim puszystym i dostojnym, kto by pomyślał, że on taki schorowany. Mam nadzieję, że z oczkiem to nic poważnego. A Kalunia, to drugi puchaty bączuś. Oby z brzysiem szybko przeszło. Kciuki za Was trzymam ogromne. Precz chorubska.
- asiunia0312