Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
On lubi ja łapać zębami i tarmosic jak pies szmate. on czasem ma coś z psa w swoim zachowaniu <strach>norka pisze:Słodziaczek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a ta poduszka jest z wyczesanego futra Morisa? <mrgreen> bo bardzo do siebie pasują <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Wezyr sobie dziś upatrzył jedną sofę...nie wiem co w niej wyczuł.......ale zachowuje się cały dzień jak szczeniak...szarpie i gryzie jedno miejsce <shock> ... :-) obaj mają coś z "psa" <mrgreen>beev pisze:On lubi ja łapać zębami i tarmosic jak pies szmate. on czasem ma coś z psa w swoim zachowaniu <strach>norka pisze:Słodziaczek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a ta poduszka jest z wyczesanego futra Morisa? <mrgreen> bo bardzo do siebie pasują <mrgreen>
- Dominikana
Jeszcze wczoraj wieczorkiem widziałam Moriska z pięknym puszystym ogonkiem <zakochana> a dziś już coś się nie otwiera ta fotka 
- beev
Mam do Was pytanie bo znalazłam siostrzyczke dla Morisa. Czy brytyjczyk zgodzi się z Maine Coonem? Dziewczynka pochodzi z hodowli Perla Annaru z Gorzowa.
jest piękna ruda i bardzo spokojna mruczaca i w końcu nakolankowa.
Mam dac odpowiedz i wpłacić zaliczkę żeby malutka poszła na sterylke przed odbiorem ale mam obawy czy dobrze robie
Będę wdzięczna za sugestie i porady
jest piękna ruda i bardzo spokojna mruczaca i w końcu nakolankowa.
Mam dac odpowiedz i wpłacić zaliczkę żeby malutka poszła na sterylke przed odbiorem ale mam obawy czy dobrze robie
Będę wdzięczna za sugestie i porady