Hugo & Maniuś
- Aleex
- Kontakt:
Re: Hugo Kocia Charyzma PL
No mówię wam ciocie, że już mam dość tego upału. Cały dzień przespałem w skrzyni na pościel w środku kanapy, choć Duża była tym zdziwiona i mówiła, że mi jest tam gorąco. A jak Wasze kociaste? 
- cheshire
Mój też tam śpi... Nie ogarniam :-)
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Moje nie są zachwycone temperaturą w mieszkaniu - 30 st <strach> - ale jakoś żyją. Od jutra powinno być im lepiej. Mnie nie, bo lubię takie upały i wodę w jeziorze o temperaturze 26 st <roll>
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Oj dawno mnie nie bylo, ale juz wracam na częstsze podczytywanie i tak w pierwszej kolejności :
Spóźnione zyczenia sto lat
Hugusiu piekny jestes, ale czemu w tej skrzyni spisz, to tez jak Twoja Duża tez nie ogarniam <lol>
Moje kociuchy glownie w dzien śpią w jadalni na plytkach a tam szczególnie chlodno bo to taki obniżony parter, choć wczoraj chyba Lucek z Coco sie umysłowo przegrzali i poszli spać na poddasze do najcieplejszego pokoju 30st tam bylo <shock>
Spóźnione zyczenia sto lat
Hugusiu piekny jestes, ale czemu w tej skrzyni spisz, to tez jak Twoja Duża tez nie ogarniam <lol>
Moje kociuchy glownie w dzien śpią w jadalni na plytkach a tam szczególnie chlodno bo to taki obniżony parter, choć wczoraj chyba Lucek z Coco sie umysłowo przegrzali i poszli spać na poddasze do najcieplejszego pokoju 30st tam bylo <shock>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> niesamowity
cudooooo
cudooooo
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Hugusiu co u Ciebie? Czy Ty juz tak na powaznie w tej skrzyni zamieszkałeś i Pancia teraz zdjęć nie ma biedna jak Ci robić? 
- alakin
Hugo pokazuj braciszka <gwiżdże> 
- Aleex
- Kontakt:
Na braciszka jeszcze troszkę trzeba poczekać 
Mam za to dzisiejsze zdjęcia Hugusia w ciekawej sytuacji <shock> <lol> <lol> <lol>
Ponieważ w domu jest chory mężczyzna, przeżywam trudne chwile. Mimo upału postanowiłam upiec bułeczki z twarożkiem i jagodami (zapraszam na bloga). Naszykowałam składniki i na chwilę wyszłam.
Huguś grzecznie siedział na parapecie w pokoju Młodego.

Za chwilę już go tam nie było.
Wchodzę do kuchni, a tam....
moje szczęście pokręciło się po stole...

rozejrzało się i .... dopadło do masełka <lol> <lol> <lol>

a potem grzecznie usiadło, by popilnować wszystkiego do pieczenia <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Mam za to dzisiejsze zdjęcia Hugusia w ciekawej sytuacji <shock> <lol> <lol> <lol>
Ponieważ w domu jest chory mężczyzna, przeżywam trudne chwile. Mimo upału postanowiłam upiec bułeczki z twarożkiem i jagodami (zapraszam na bloga). Naszykowałam składniki i na chwilę wyszłam.
Huguś grzecznie siedział na parapecie w pokoju Młodego.
Za chwilę już go tam nie było.
Wchodzę do kuchni, a tam....
moje szczęście pokręciło się po stole...
rozejrzało się i .... dopadło do masełka <lol> <lol> <lol>
a potem grzecznie usiadło, by popilnować wszystkiego do pieczenia <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Masełko trzeba przetestowac, przecież jak zepsute to i bułki nie wyjdą <mrgreen> Zaraz zerknę na przepisik <gwiżdże>
Huguś, jakiś Ty pięknie okrąglutki <pokłon> <serce> <pokłon> <serce> <pokłon>
Huguś, jakiś Ty pięknie okrąglutki <pokłon> <serce> <pokłon> <serce> <pokłon>
- yamaha
- Genius Loci
O rany <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Na ostatnim zdjeciu to jak dziki kot wyglada <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Na ostatnim zdjeciu to jak dziki kot wyglada <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>