Karmelek - nasze maleństwo
- kosanna
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Miejscówka super! U mnie już by w tym miejscu leżała poduszka, ale dobrze że na forum są jeszcze ludzie u których koty nie są dekoratorami wnętrz!
Ps. Na stronie kotów rasowych jest taki test dla przyszłych właścicieli, którzy zastanawiają się jaką rasę wybrać. I jedno z pytań brzmi: czy zgodzisz się, żeby twój kot był dekoratorem wnętrz? Robiąc test zaznaczyłam oczywiście opcję, że absolutnie: nie! A życie pokazało, że jest dokładnie na odwrót!
Ps. Na stronie kotów rasowych jest taki test dla przyszłych właścicieli, którzy zastanawiają się jaką rasę wybrać. I jedno z pytań brzmi: czy zgodzisz się, żeby twój kot był dekoratorem wnętrz? Robiąc test zaznaczyłam oczywiście opcję, że absolutnie: nie! A życie pokazało, że jest dokładnie na odwrót!
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Kosanna u mnie też leżą poduszki kocyki i ręczniki w rożnych miejscach <oops>kosanna pisze:Miejscówka super! U mnie już by w tym miejscu leżała poduszka, ale dobrze że na forum są jeszcze ludzie u których koty nie są dekoratorami wnętrz!
ale akurat z tej komódki go gonimy. Jest wysoka na 1,20 - nie ma przy niej nic co ułatwiałoby wejście i zejście. Boje się o te jego skoki.
Czasem podstawiam stołeczek z Ikei ale raczej ona zawadza nam niż pomaga Karmelkowi.
- Agnes
Karmelek zdobywca szczytów <lol> 
- yamaha
- Genius Loci
Heeeeeeeej Karmelku !
Widze, ze tutaj tez nic sie nie zmienilo - Ty nadal masz piekny pyszczulek, a Twoja Pancia nadal Cie meczy (i siebie stresuje) o codziennego kupala <lol>
Widze, ze tutaj tez nic sie nie zmienilo - Ty nadal masz piekny pyszczulek, a Twoja Pancia nadal Cie meczy (i siebie stresuje) o codziennego kupala <lol>
- Molly
Karmelek jesteś boski i powiedz tym swoim ludziom, żeby ci szafkę posprzątali, bo tam miejsca nieco mało <lol> <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Na tą szafkę to on ma nie wchodzić <lol> ale ja swoje a Karmelek swoje <lol>Molly pisze:Karmelek jesteś boski i powiedz tym swoim ludziom, żeby ci szafkę posprzątali, bo tam miejsca nieco mało <lol> <lol>
Yamaha - qupsztal ważna rzecz - ma być jak w zegarku <oops>
Karmelek śpi sobie właśnie zwinięty w kłębuszek a ciśnienie leci w dól. Najchętniej bym mu potowarzyszyła
- yamaha
- Genius Loci
A nie oddycha za szybko ? <strach>elwiska3 pisze: Karmelek śpi sobie właśnie zwinięty w kłębuszek
Sorry, elwi, tak chcialam sie z Toba podroczyc troszke z okazji mojego powrotu na forum po urlopie <mrgreen>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
oddycha normalnie <lol>yamaha pisze:A nie oddycha za szybko ? <strach>elwiska3 pisze: Karmelek śpi sobie właśnie zwinięty w kłębuszek
![]()
Sorry, elwi, tak chcialam sie z Toba podroczyc troszke z okazji mojego powrotu na forum po urlopie <mrgreen>
ale te łapki ma takie podkurczone, <strach>
taaa ja sobie umiem atmosferę nakręcić
- yamaha
- Genius Loci
O rany, tylko nie mow, ze lewa ma bardziej podkurczona niz prawa ? <strach>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
Elwirko, nie martw się, my w większości tak mamy jak Ty <lol>
Lepiej dmuchać na zimne