Super fantastycznie , że jest już tak wesoło. Uff , to straszne jak te kocie dzieci stresują. Oby się nie powtórzyło. Zdrówka Czekoladom.mimbla pisze: Wariat szaleje- piłka wróciła do łask, saltko w tył raz za razem, jazgot straszny. Witamy w świecie odkłaczonych F-kotów <lol>
Ozzy i Iggy
- Dracanka
- mimbla
- Kontakt:
Te tabletki podaję mu nawet bez użycia tego aplikatora-długopisu. Po prostu wrzucam i pach!. Nie zje ich z własnej woli, ale też nie pluje nimi jak okropnym Stomorgylem. Minus jest taki, że rano w weekend muszę wstać o 7mej rano, żeby nafaszerować kota antybiotykiem, w związku z czym nie mogę potem zasnąć ponownie <lol> A sobota jest przecież Międzynarodowym Dniem Spania Do Dziesiątej! 
Podczas zakłaczenia Iggiego Ozor strzelił kilkudniowego focha- uciekał przed glaskaniem, nie przychodził, gdy go wołaliśmy, strasznie się na dystans trzymał. A od kilku dni nadrabia <lol> Nie mogę go od siebie odlepić. Teraz jeszcze przyszedł do mnie poprzytulać się, przy czym najpierw przespacerował się po klawiaturze i anulował mi sciąganie miliona aktualizacji do systemu
Podczas zakłaczenia Iggiego Ozor strzelił kilkudniowego focha- uciekał przed glaskaniem, nie przychodził, gdy go wołaliśmy, strasznie się na dystans trzymał. A od kilku dni nadrabia <lol> Nie mogę go od siebie odlepić. Teraz jeszcze przyszedł do mnie poprzytulać się, przy czym najpierw przespacerował się po klawiaturze i anulował mi sciąganie miliona aktualizacji do systemu
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- gosiaczek8807
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- gosiaczek8807