Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Re: Inero Anpami Line * Pl
ależ mu to futro błyska <roll>
- Miss_Monroe
- Moderator
Lucek jest ślicznym kocurkiem i jakie ma futerko <zakochana> !
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nie wierzę, Lucka wyrodna Pańcia wreszcie pokazała
Ale tylko jedna fota to normalnie jakiś żart <wsciekly>
Anka weź zrób Luckowi jakąś porządną sesję. Raz na rok to chyba się da <mrgreen>
Ale tylko jedna fota to normalnie jakiś żart <wsciekly>
Anka weź zrób Luckowi jakąś porządną sesję. Raz na rok to chyba się da <mrgreen>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
normalnie. Powąchał, oznaczył, poocierał ogonem po twarzy i poszedł pod lodówkę wyżebrać mokre w nagrodę <mrgreen>madziulam2 pisze:Lucek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
wreszcie Cię pokazali!!!!
Ania a jak Lucek przyjął nowego członka rodziny??
Przyjął bardzo dobrze, bez strachu i chowania się (tak było z Lilką) teraz spokój, bo przecież wie co takie wyjące małe paskudy oznaczają, no i jest dorosłym i potężnym kocurem, więc nie będzie się ośmieszał strachem.
no niby da się, tylko ja już mam wolne ręce, to albo kot nie współpracuje, albo po prostu już mi się nie chcę. A jak pa kotosław zrobi odpowiednią pozycję albo coś, to ja akurat albo poza zasięgiem aparatu, albo z dzieckiem którymś na reku, więc wiadomo jak to jest. Ale postaram się kiedyś. W sumie mam nadzieję, że dość prędko, bo w październiku Lucek ma urodziny czwarte. Już na początku, więc czas gonisonia pisze:Nie wierzę, Lucka wyrodna Pańcia wreszcie pokazała
Ale tylko jedna fota to normalnie jakiś żart
Anka weź zrób Luckowi jakąś porządną sesję. Raz na rok to chyba się da
-
kotku
Czas goni, goni, a takiego pięknego czarnego kocura nie można tak kitrać przed rzeszą fanek <lol>
Jest świetny! <zakochana>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
ja go wcale nie kitram. To nie moja wina, że wybrał sobie ostatnio na leżakowanie miejsca, które się nie nadają do robienia zdjęc, bo poza czarnym nie widać nic, a czarny kot na czarnym tle to cóz..
- Agnieszka7714
Lucek cudniasty. Taki węgielek z błyszczącymi oczkami. A jak tam jego waga? Odchudzacie się?
- Anka
- Agilisowy Rezydent
nie wiem ile teraz wazy, w każdym razie rośnie mu co jakiś czas wszystko, prócz glowy niestety...
A co do odchudzania, to mam wrażenie, że Luc sam się odchudza czasami, bo są momenty, gdy je znacznie mniej niż normalnie, a są momenty gdy je tyle, co zwykle. I tak samo ma momenty, gdy wydaje się mniejszy, a jak macam brzuch, to jakby mniej sadełka w worku, a sa momenty, gdy go "na dotyk" wydaje się być więcej. JAko takiej diety mu nie wprowadziłam, bo obawiam się, że przy moim zakręceniu obecnym kot by mógł głodować. Już mi wystarczy wyrzut sumienia, ze wisi nam nad głową zaległe szczepienie już miesiąc spóźnione i tak samo odrobaczanie
A co do odchudzania, to mam wrażenie, że Luc sam się odchudza czasami, bo są momenty, gdy je znacznie mniej niż normalnie, a są momenty gdy je tyle, co zwykle. I tak samo ma momenty, gdy wydaje się mniejszy, a jak macam brzuch, to jakby mniej sadełka w worku, a sa momenty, gdy go "na dotyk" wydaje się być więcej. JAko takiej diety mu nie wprowadziłam, bo obawiam się, że przy moim zakręceniu obecnym kot by mógł głodować. Już mi wystarczy wyrzut sumienia, ze wisi nam nad głową zaległe szczepienie już miesiąc spóźnione i tak samo odrobaczanie
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Anka
- Agilisowy Rezydent
zapomniałam napisać, że u nas względny spokój, jak lato się skończyło Luc stał sie jakby chętniejszy do zabawy, głownie laserkiem, albo w berka po schodach. No i wczoraj mu sie zdarzył pierwszy szaber i ucieczka ze zdobyczą- kłębkiem wełny <hm>