Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nie mam tego za wiele. Szkoda otwierać nowy wątek, który świeciłby pustkami <mrgreen>Bartolka pisze:Sonia, myślę, że mogłabyś założyć osobny temat dotyczący Twojej twórczości :-) Pamiętam, że rysujesz, haftujesz, no i fotografia :-)
Obecnie wyszywam 8 kociaków w koszyku i już to 2 lata męczę, a końca nie widać
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Elwira
Uważaj bo się jeszcze skuszę i zrobię sobie urlop od moich urwisów, a Ty będziesz się pociła ganiając te moje niewychowane, rozpieszczone potworki. Ostrzegam one wchodzą dosłownie wszędzie, i wszędzie się cisnął. Po telewizorze (aż cały się chwieje bo lekkie one nie są), wchodzą na najwyższe półki gdzie tylko popadnie, Śnieżka nawet skakała na powieszone rzeczy w przedpokoju <diabeł> ). Do szafy też jak się dostaną to wspinaczki na całego, a jeśli coś miękkiego leży to udeptywanie i drapanie... UWAGA NA SWETRY I ŁĄDNE BLUZECZKI!! Dywan w szefie mam rozdrapany w kawałkach!!! Itd, itp...Sonia pisze: Matyldonko i Elwiro posyłajcie swoje miśki, będę miała tyyyyyyleeeee futerek do miziania i focenia, że chyba urlop sobie wezmę i nic nie będę robić tylko bawić kotki i fotografować <mrgreen>
<diabeł> <diabeł> <diabeł>
Samych ich nie radzę zostawiać na wybiegu, bo nigdy nie wiadomo w jakim stanie zastaniesz po powrocie swoje mieszkanko
- Agnieszka7714
Oj to jestem rekordzistka. Wyszywam konie biegnące przez wodę i stanełam. Już z dwa lata leży w koszyku i ciężko mi się za to zabrać. A teraz jeszcze tak szybko robi się ciemno. Soniu, nie wiem czy korzystasz z programu do przerabiania zdjęć na haft. Ja taki mam i w planach mam dwa portrety Froda i Vincenta. Mam już materiał i nici. Tylko tego czasu brak.Sonia pisze:Nie mam tego za wiele. Szkoda otwierać nowy wątek, który świeciłby pustkami <mrgreen>Bartolka pisze:Sonia, myślę, że mogłabyś założyć osobny temat dotyczący Twojej twórczości :-) Pamiętam, że rysujesz, haftujesz, no i fotografia :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Niestety nie mam takiego programu, ale fajnie by było sobie swoje miśki wyszyć.Agnieszka7714 pisze:Oj to jestem rekordzistka. Wyszywam konie biegnące przez wodę i stanełam. Już z dwa lata leży w koszyku i ciężko mi się za to zabrać. A teraz jeszcze tak szybko robi się ciemno. Soniu, nie wiem czy korzystasz z programu do przerabiania zdjęć na haft. Ja taki mam i w planach mam dwa portrety Froda i Vincenta. Mam już materiał i nici. Tylko tego czasu brak.Sonia pisze:Nie mam tego za wiele. Szkoda otwierać nowy wątek, który świeciłby pustkami <mrgreen>Bartolka pisze:Sonia, myślę, że mogłabyś założyć osobny temat dotyczący Twojej twórczości :-) Pamiętam, że rysujesz, haftujesz, no i fotografia :-)
Ja kupiłam taki zestaw z materiałem, wzorem i nićmi w sklepie Tutaj
Mają tam naprawdę cudne wzory, że nie można się zdecydować. Chyba się będę musiała uśmiechnąć do Ciebie, żebyś mi przerobiła dwie fotki moich brysiów na taki wzór do wyszywania <gwiżdże>
- Agnieszka7714
Ale fajny wzór. Czekam na zdjęcie Twojej pracy. Wyślij zdjęcia. Przerobię i prześlę Ci na meila łącznie z rozpiską jakie nici. Ewentualnie mogę podać Ci nazwę programu. Ja mulinę kupuję tutaj po.nitce.do@interia.plSonia pisze:Niestety nie mam takiego programu, ale fajnie by było sobie swoje miśki wyszyć.Agnieszka7714 pisze:Oj to jestem rekordzistka. Wyszywam konie biegnące przez wodę i stanełam. Już z dwa lata leży w koszyku i ciężko mi się za to zabrać. A teraz jeszcze tak szybko robi się ciemno. Soniu, nie wiem czy korzystasz z programu do przerabiania zdjęć na haft. Ja taki mam i w planach mam dwa portrety Froda i Vincenta. Mam już materiał i nici. Tylko tego czasu brak.Sonia pisze: Nie mam tego za wiele. Szkoda otwierać nowy wątek, który świeciłby pustkami <mrgreen>
Ja kupiłam taki zestaw z materiałem, wzorem i nićmi w sklepie Tutaj
Mają tam naprawdę cudne wzory, że nie można się zdecydować. Chyba się będę musiała uśmiechnąć do Ciebie, żebyś mi przerobiła dwie fotki moich brysiów na taki wzór do wyszywania <gwiżdże>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Weszłam na forum tylko na minutkę, ale Soniu stronka, do której zamieściłaś linka, po prostu mnie oczarowała. Ja przez lata wyszywałam haftem krzyżykowym, ale kiedy to było <lol> ostatnio chyba na studiach... Takich pięknych wzorów kiedyś nie było... Polowało się na kanwę albo jakiś inny materiał, samemu dobierało mulinę itd. Myślę, że się na coś skuszę i dołączę do grona "forumowych hafciarek"
A tak na marginesie, koty nie przeszkadzają ci w haftowaniu?
Sorry za <offtopic> ale nie mogłam się powstrzymać
A tak na marginesie, koty nie przeszkadzają ci w haftowaniu?
Sorry za <offtopic> ale nie mogłam się powstrzymać