Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!

Post autor: asiak »

Tak, właśnie coś takiego :) Dziękuję :)

Czy Wasze koty wykazują zainteresowanie?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

>>Tutaj<< masz taniej tą zabawkę. Wieczorem zamieszczę link do sklepu gdzie kupowała moja znajoma tą zabawkę i było taniej, jeśli jest jeszcze tam dostępna.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Miss_Monroe pisze:>>Tutaj<< masz taniej tą zabawkę. Wieczorem zamieszczę link do sklepu gdzie kupowała moja znajoma tą zabawkę i było taniej, jeśli jest jeszcze tam dostępna.
Dam Ci Lenko czas :) poczekam do wieczorka i może ktoś się wypowie na temat zabawki w miedzy czasie. Chociaż każdy kot inny.
Myślałam o czymś takim dla Kacperka tylko nie wiem, czy nie wyrzucę pieniędzy :(
Łazi za ta moją Majunią, kiedyś tak nie łaził... Laserek przestał go interesować od kiedy poznał piórka bird. Jak jem, to nie mam jak go zainteresować, jak chodzi za Majeczką.
Chyba, że zanim usiądę do uczty, muszę go wybawić trochę :)
Lenko, jednak nie zawracaj sobie głowy, bo trochę droga ta zabawka, tym bardziej, że nie mam pewności, czy Kacperkowi się spodoba... sama już nie wiem...
Bardzo zdecydowana jestem <hm>
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Gilbertowi ona się podobała przez jeden wieczór. Pobawił się i później tylko obserwował z kanapy jak mysz się kręci. A potem poszedł spać i tyle z zabawy.
Na szczęście zabawkę pożyczyłam od kolegi na próbę, bo inaczej byłyby to zmarnowane pieniądze.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

joakar pisze:Gilbertowi ona się podobała przez jeden wieczór. Pobawił się i później tylko obserwował z kanapy jak mysz się kręci. A potem poszedł spać i tyle z zabawy.
Na szczęście zabawkę pożyczyłam od kolegi na próbę, bo inaczej byłyby to zmarnowane pieniądze.
No, właśnie...
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Ja kupiłam tą zabawkę w TK Maxx za 33 zł, mój Liluszek jednak nie skumał o co chodzi i po tygodniu odsprzedałam Sandrze :-) i Fifulek za nią chętnie ganiał.
Asiu jak w TKMaxie jeszcze będą to najwyżej Ci kupie i odeślę.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:Ja kupiłam tą zabawkę w TK Maxx za 33 zł, mój Liluszek jednak nie skumał o co chodzi i po tygodniu odsprzedałam Sandrze :-) i Fifulek za nią chętnie ganiał.
Asiu jak w TKMaxie jeszcze będą to najwyżej Ci kupie i odeślę.
Kamilko, to jak by Ci się chciało, to za taką cenę mogę kupić.
Czy mam Ci wysłać kaskę?
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

nie, nic nie wysyłaj, bo ja nie wiem czy ta zabawka jeszcze będzie, ja ją po przecenie kupiłam i była tylko jedna,ale może jeszcze będzie, to Ci kupię.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:nie, nic nie wysyłaj, bo ja nie wiem czy ta zabawka jeszcze będzie, ja ją po przecenie kupiłam i była tylko jedna,ale może jeszcze będzie, to Ci kupię.
Super, to jak coś to daj mi znać :)
Dzięki :)
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

Moje koty bardzo taką zabawkę polubiły od samego początku, ale z czasem Aryi się znudziła i teraz obserwuje tylko z daleka, jak Eddie się bawi (nie chodzi raczej o Edka, bo nie podchodzi nawet, gdy Eddie już odejdzie). Niestety Eddie jest taki, że zabawki bierze masą i memła, nie dla niego gonienie za króliczkiem <lol> W związku z tym zabawa jest tylko pod ścisłą kontrolą, bo muszę przyklejać na taśmę ten ruszający się patyczek. Eddie po upolowaniu najzwyczajniej w świecie wyrywa go i idzie z nim w długą <lol> Chyba spróbuję po prostu na klej.
Zablokowany