Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

EsteraR pisze:Te białaski są cudne :D aż się ma ochotę całować ten różowy nosek i różowiutkie poduszeczki :D
OJ CIUDNE CIUDNE :)
ale wyobraź sobie weterynarz kazał mi smarować jej uszy filtrem, jeśli ma dostęp w lecie do słońca przy oknie :) :O żeby jej słoneczko nie sparzyło :) hihi...
Awatar użytkownika
EsteraR
Hodowca
Hodowla: EstiBri*PL
Kontakt:

Post autor: EsteraR »

to prawda - bo ma jasne futerko, które nie odbija promieni słonecznych i może jej uszka przysmażyć :) zawsze na balkonie musisz mieć jakiś cień, gdzie będzie się mogła schować, ja w lecie też moczyłam mojemu Pampuszkowi głowę zimną wodą jak był z nami nad morzem. W samochodzie jechaliśmy w nocy, ale na miejscu pilnowałam, żeby na słońcu nie leżał i jak szliśmy na plażę zawsze zostawał w domku, a brodzik w łazience spryskiwałam zimną wodą, bo on tam wchodził żeby się ochłodzić :D

albo kup jej kapelusz :D:D:D:D
Awatar użytkownika
Elwira

EsteraR pisze:to prawda - bo ma jasne futerko, które nie odbija promieni słonecznych i może jej uszka przysmażyć :) zawsze na balkonie musisz mieć jakiś cień, gdzie będzie się mogła schować, ja w lecie też moczyłam mojemu Pampuszkowi głowę zimną wodą jak był z nami nad morzem. W samochodzie jechaliśmy w nocy, ale na miejscu pilnowałam, żeby na słońcu nie leżał i jak szliśmy na plażę zawsze zostawał w domku, a brodzik w łazience spryskiwałam zimną wodą, bo on tam wchodził żeby się ochłodzić :D

albo kup jej kapelusz :D:D:D:D
hihi, kot w kapeluszu :) a Śnieżkę to już w ogóle nie widzę... przez sekundę by się nie utrzymał na głowie ;) hihi
dzisiaj znowu wpadła mi między nogi, ech :(.... jak im ściągnę obroże z dzwoneczkiem, to nie słyszę jak biegną :(... dzisiaj wróciłam po ostatnim dniu pracy i oczywiście pół godziny gdzie się nie ruszę biegają za mną tam i spowrotem... i jak zwykle w przedpokoju na zakręciie... jak mnie od tyłu zaskoczyła... zakręcając łapy pod moje nogi włożyła i jej przydeptałam :(.... obie przednie łapy.... przez chwilę uciekała, nie mogłam jej złapać po tym, bo ją bolały biedna....
nie mogę wykonywać szybkich ruchów, nie mogę szczególnie szybko chodzić po domu, bo zawsze z nią mam jakiś wypadek.... kiedyś też prosto głową wpadła mi na nogę, i to w samą kość... ona czepała głową a ja masowałam nogę...
Szalone futrzaki.... <diabeł> :nie:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Piękny kolorowy przekładaniec
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Kolorowe słodziaki, co jeden to inny. Fajnie taką różnorodną kociarnię mieć :kotek:
Awatar użytkownika
Elwira

Kocie zabawy :) :) :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Masz wesolo w dou z taka rozbrykana brygada.
Swietne kociase, pomiziaj je :kotek:

<offtopic>
Ale super drapaczysko <shock> Tyle miejsca do brykania.
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Ależ wspaniały plac zabaw <ok> I w końcu ktoś nas rozpieszcza zdjęciami <klaszcze>
Awatar użytkownika
Elwira

Yola pisze:Masz wesolo w dou z taka rozbrykana brygada.
Swietne kociase, pomiziaj je :kotek:
t

<offtopic>
Ale super drapaczysko <shock> Tyle miejsca do brykania.
dzięki :)
jeśli chodzi o drapak, to bardzo zależało mi znaleźć jak najlepszy, przejrzałam wszystkie dostępne stronki, bo moje koteczki nie mogą wychodzić na dwór (mieszkam na pierwszym piętrze bardzo blisko ruchliwej ulicy)....
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Tak sobie policzylam miejsca lezace i mi wyszlo, ze spokojnie mozesz na nim pomiescic jeszcze ze 3 koty <mrgreen>
Swietne masz te kociaki, tak sobie je ogladam te fotki i sama nie wiem, ktory najfajniejszy, chyba tez bym chciala miec wszystkie. Musialabym tylko wyeksmitowac meza z lozka, bo przy trzech kotach nie byloby dla niego miejsca <lol>

Marze o nowym drapaku dla Alicii, bo ten ktory kupilam okazal sie straszna tandeta :-/ Ten twoj wyglada na taki fajny, stabilny i trwaly, daje kotom tyle mozliwosci do zabawy.
Zablokowany