Maximus
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
Dziękuję serdecznie kochanym kibicom Maxa 
Dziś było lepiej, bo Max dostał kolejny CAP i Nom BIS!
Fajnie jest byc w konkurencji i wygrać
Dziś była z nami nasza forumowa MASKOTKA Mago i przyniosła nam szczęście! Dziękuję Ci bardzo Mago za chwile rozmowy i rozproszenie stresu
.
W Bisie Max , przegrał 3:1 z RUS niebieskim. Tylko nasz sędzia był za nami reszta za RUS
Właścicielka ruska była tak sympatyczna, siedziałyśmy obok siebie i równo trzymałyśmy za swoje kciuki przy tych klatkach na BIS, że szczerze jej gratulowałam
Pogodził nas RUS
, bo w kastratach były 2 brysie.
Wieczorkiem przejrzę zdjęcia.
Z wystawy jestem bardzo zadowolona, mam w domu 3/4 Premiora w tak szybkim czasie
Sędzia dziś był zachwycony Maxem i nie kazał go odchudzać, to ja już nie wiem co robić..odchudzać się z Maxem czy nie
)
Dziś było lepiej, bo Max dostał kolejny CAP i Nom BIS!
Fajnie jest byc w konkurencji i wygrać
W Bisie Max , przegrał 3:1 z RUS niebieskim. Tylko nasz sędzia był za nami reszta za RUS
Właścicielka ruska była tak sympatyczna, siedziałyśmy obok siebie i równo trzymałyśmy za swoje kciuki przy tych klatkach na BIS, że szczerze jej gratulowałam
Pogodził nas RUS
Wieczorkiem przejrzę zdjęcia.
Z wystawy jestem bardzo zadowolona, mam w domu 3/4 Premiora w tak szybkim czasie
Sędzia dziś był zachwycony Maxem i nie kazał go odchudzać, to ja już nie wiem co robić..odchudzać się z Maxem czy nie
-
Małgosia
- Kontakt:
Iwi pisze:Gratulację:) i powodzenia na następnych wystawach
Ps. ja się tam na wadze kotów nie znam, ale Maxiu zachwycił mnie na pierwszym zamieszczonym przez Panią zdjęciu, jest na nim taki puchaty...
Dziekuje:)
Wtedy mial 6 m-cy na tym zdjeciu i sporo skory z futrem, wazyl prawie 5kg. Zdjecie rzeczywiscie robi wrazenie, kot z bajki;)
Na widok tego zdjecia kolega kupil sobie brytka;))
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Za maskotkę, to ja jeszcze nie robiłam <mrgreen>Małgosia pisze:Dziś była z nami nasza forumowa MASKOTKA Mago i przyniosła nam szczęście!
To ja Tobie Małgosiu dziękuję, za poświecenie mi czasu i pogaduchy!Małgosia pisze:Dziękuję Ci bardzo Mago za chwile rozmowy i rozproszenie stresu
Przyznaję, że emocje na wystawie są niemałe a i radość była wielka jak Max dostał nominację do BIS <klaszcze>
Gdyby nie to, że miałam ograniczony czas
Maximus jest przepięknym kocurem. Super, że mogłam zobaczyć przystojniaka na własne oczy a jeszcze posiadział u mnie na kolanach! Ech... te kocury, to dopiero jest kawał kota.
Niecierpliwie czekam na zdjęcia z wystawy :-)
Moje wyszły nieostre
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt: