Avari FaBriCat*Pl
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziękujemy,dziękujemy,dziękujemy <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Ileż pochlebnych opinii na temat tego miauczącego futra się uzbierało no szok <shock>
Miło się czyta oj miło ;D
Nie wiem czy wspominałam, ale moje kocurro dwa tyg temu pierwszy raz było "u panienki" a co z tego wyjdzie okaże się niedługo. Mam nadzieję,że w styczniu będzie można spodziewać się maluchów po moim kocurku...
Ileż pochlebnych opinii na temat tego miauczącego futra się uzbierało no szok <shock>
Miło się czyta oj miło ;D
Nie wiem czy wspominałam, ale moje kocurro dwa tyg temu pierwszy raz było "u panienki" a co z tego wyjdzie okaże się niedługo. Mam nadzieję,że w styczniu będzie można spodziewać się maluchów po moim kocurku...
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
<lol> <lol> No tak, mógłby się chłopak nie wypłacić ;) A raczej ja jego <mrgreen>Danusia pisze:OOOOO to kocurro prawdziwy facet w każdym calu juz będzie dzieciaty <lol> dobrze ,że alimentów mu nie zasądzą![]()
Ciacho całym pysiem <zakochana>
Wy też tak macie?
Kupujecie najlepsze zabawki, milion sto dziesiątą wędkę każda coraz bardziej wypasiona a kot gania tylko za kulkami z papieru,papierkami po cukierkach i rozwiązanych sznurówkach?
Ale niech się cieszy <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Może coś w tym jestDracanka pisze:Jednak tym kryjącym kocurom, głowy puchną od testosteronu <lol>
Świetny!

Mam pytanie... Czy to normalne,że kot nie je mokrego jedzenia? Bo Avari to by tylko suche wcinał... Ale suche bardziej wartościowe więc to chyba dobrze,że je je..
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mam nadzieję, że dzieciaczki po tatusiu odziedziczą główkiJulcik pisze:Może coś w tym jestDracanka pisze:Jednak tym kryjącym kocurom, głowy puchną od testosteronu <lol>
Świetny!Albo po prostu geny po tatusiu <mrgreen> forumowym Tymku od Poli
Mam pytanie... Czy to normalne,że kot nie je mokrego jedzenia? Bo Avari to by tylko suche wcinał... Ale suche bardziej wartościowe więc to chyba dobrze,że je je..

Co do suchego to niektóre koty preferują takie jedzenie, tzn. tylko suche. Nie ma się czym przejmować. Chłopak cudnie wyrósł na tych chrupach