Lolek
- agnieszka d
- EwaL
Tez nie wiem, jak można wytrzymać. Ja już zaglądam do pustej kuwety jak nikt nie widzi. Myślicie, że to jest efekt uboczny nadmiernego czekania? To co będzie dalej!monika§ pisze:Ojj, jaka słodka uśmiechnięta mordka <zakochana>
Nie wiem jak wytrzymasz jeszcze tyle czasu <diabeł> W każdym razie powodzenia życzę <ok>
- EwaL
Uspokoiłaś mnie, ja jeszcze żwirku nie nasypałam, ale ... kuweta stoi już w miejscu docelowym, miseczki również. <rotfl> Tłumaczę znajomym, którzy do nas przychodzą i się dziwią, że to my musimy się przyzwyczaić do dodatkowych akcesoriów. Wierzą w to <lol>ania1978 pisze:jaki słodki Lolek <zakochana> Nie dziwie się , że nie możesz się doczekać :-) ja też zaglądałam do kuwety a nawet nasypałam żwirku zanim jeszcze kotek do nas przybył
Teraz zastanawiam się nad karmą. W hodowli dostaje Royala dla maluchów, zostanę przy Royalu, ale myślę o Royal Growth, oczywiście jak będzie miał 4 miesiące, tylko nie wiem,czy to dobry wybór. Matko, ile człowiek ma wątpliwości!!! Ostatnio czytałam jak utrwalać pozytywne nawyki w pamięci długotrwałej kota
- bahi