u mnie jest ogromy sh ( ciuszek) i mozna kupić takich cudów miliony najpierw odmoczyłam w takim płynie bakterjobójczym potem uprałam i jeszcze wymoczyłam w zwykłej wodzie żeby proszek wypłukać i mamy zabawki za grosze
Taka jestem śliczna <zakochana> <serce>
I udaję że jestem taka grzeczna, a tak naprawdę <diabeł>
Zastanawiacie sie pewnie po co pokazuję drukarkę
ostatnio ulubine miejsce do spania
Zosiak pisze:Moze Lili mysli ze to drukarka 3D i kombinuje jakby tu sobie rodzenstwo wydrukowac <rotfl>
Sliczna kicia
hah możliwe ale dokocenie będzie możliwe dopiero po zmianie mieszkania tak ustaliliśmy bo jednak na takim metrażu myślę że będzie im ciasno a zmiana mieszkania w przyszłym roku.
Z nowości to Lili zaliczyła dzisiaj kąpiel w wannie - niestety zgubiła ją ciekawość
Teraz wyładowuje frustrację ( bo jak każdy kot nie lubi być mokra) na pudle z jedzeniem od zooplus
Zosiak pisze:Moze Lili mysli ze to drukarka 3D i kombinuje jakby tu sobie rodzenstwo wydrukowac <rotfl>
Sliczna kicia
hah możliwe ale dokocenie będzie możliwe dopiero po zmianie mieszkania tak ustaliliśmy bo jednak na takim metrażu myślę że będzie im ciasno a zmiana mieszkania w przyszłym roku.
Z nowości to Lili zaliczyła dzisiaj kąpiel w wannie - niestety zgubiła ją ciekawość
Teraz wyładowuje frustrację ( bo jak każdy kot nie lubi być mokra) na pudle z jedzeniem od zooplus
Mam dwa koty, które lubią być mokre i włażą w każde mokre miejsce Do wanny nie wpadły, bo nie mamy wanny, ale pod prysznic to bardzo chętnie
Za to Lili już wie czym grozi spacer po brzegu wanny...