Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- komunikacja24
Re: Dafne Szkrabek*PL :)
Dzwoniłam do Mileny(Hodowcy),ona jest w szoku bo mówi,że wet jak kotki miały ileś tam to wszystkie kociaki badał i sprawdzał co się urodziło,wiec to nie hodowca a niby znawca stwierdził,że Puchata jest kotką,dla mnie też tak wyglądała na kotkę....nic jej tam nie rosło aż do dzisija jak się baczniej przyjrzałam,nawet na necie sprawdzałam jak to odróżnić i pisało,zeby delikatnie nacisnać na tą kropkę,jeśli wyjdzie "pręcik" to ewidentnie jest kocur.No i Puchatej wyszedł ten precik!!!!Jestem załamana.....
Bardziej chyba tym,że mam kota trans....bo zachowuje sie jak dziewczyna,wyglada jak dziewczyna,lasi się jak dziewczyna,jest zbyt milusińska jak na kocura.
No i ma bardzo małe genitalia!!! <shock>
Jak przestanie padać to się z nią przejdę upewnić ale raczej jestem pewna,mam porównianie przecież bo pręgowana jest ewidentnie kotką i różnica w genitaliach jest ogromna!!!
Bardziej chyba tym,że mam kota trans....bo zachowuje sie jak dziewczyna,wyglada jak dziewczyna,lasi się jak dziewczyna,jest zbyt milusińska jak na kocura.
No i ma bardzo małe genitalia!!! <shock>
Jak przestanie padać to się z nią przejdę upewnić ale raczej jestem pewna,mam porównianie przecież bo pręgowana jest ewidentnie kotką i różnica w genitaliach jest ogromna!!!
- yamaha
- Genius Loci
No cos Ty !komunikacja24 pisze:Jestem załamana.....
Nie "zalamuj sie", w koncu nie ma to jakos specjalnie znaczenia, przy "nakolankowych" zwierzaczkach
A milusinskie i przytulaste KOTY oczywiscie istnieja, na forum jest ich naprawde MNOSTWO.
Wiec to nie "dziewczece" zachowanie, ze sie tuli i przymila......
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kota trans? <lol>
Spokojnie. Nawet jak to będzie kocurek nic się nie zmieni.. zaczniesz na pewno inaczej na niego/nią patrzeć i zauważysz męskie cechy. Historia jednak niesamowita!
Spokojnie. Nawet jak to będzie kocurek nic się nie zmieni.. zaczniesz na pewno inaczej na niego/nią patrzeć i zauważysz męskie cechy. Historia jednak niesamowita!
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Ale działają jak całkiem duże, skoro już w tym wieku bierze się za krycie <mrgreen>komunikacja24 pisze: No i ma bardzo małe genitalia!!! <shock>
Nie ma znaczenia, ale jednak Komunikacja24 przyzwyczaiła się myśleć o kocie jak o dziewczynce i pewnie niełatwo się tak od razu przestawić....yamaha pisze: No cos Ty !
Nie "zalamuj sie", w koncu nie ma to jakos specjalnie znaczenia, przy "nakolankowych" zwierzaczkach
Powiedziałabym nawet, że to bardziej chłopięceyamaha pisze: A milusinskie i przytulaste KOTY oczywiscie istnieja, na forum jest ich naprawde MNOSTWO.
Wiec to nie "dziewczece" zachowanie, ze sie tuli i przymila......
- yamaha
- Genius Loci
Zeby Ci tylko kociakow nie zmajstrowali, skoro preguska niesterylizowana, a Dafne okaze sie Dafnym <shock>
- yamaha
- Genius Loci
Atomeriaatomeria pisze:Ale działają jak całkiem duże, skoro już w tym wieku bierze się za krycie <mrgreen>komunikacja24 pisze: No i ma bardzo małe genitalia!!! <shock>
- komunikacja24
O masz......a możliwe jest,żeby 5 miesieczny kocurek(jezuniu jak to brzmi teraz dziwnie dla mnie),mógł już zapłodnić kotkę?Przeciez to jeszcze dziecko i ma mały sprzęt jeszcze <lol> <lol> <lol>yamaha pisze:Zeby Ci tylko kociakow nie zmajstrowali, skoro preguska niesterylizowana, a Dafne okaze sie Dafnym <shock>
- komunikacja24
Ostatnie 2 dni to dla mnie ciagły szok.Wczoraj się dowiedzialam,ze znów zostanę mamą,a dzisiaj,że mam kocura a nie kotkę....teraz mam parkę,i któreś na biegu trzeba będzie sterylizować....no,chyba,ze juz za óźno...swoja drogą co to za kociaki śmieszne by wyszły?Puszyste-pręgowano-liliowe? <rotfl>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Sterylizowac radze OBA, bedziesz miala z glowy.
No i <tańczy> dla przyszlej Mamuni (to chyba dobra wiadomosc, co ?)
No i <tańczy> dla przyszlej Mamuni (to chyba dobra wiadomosc, co ?)