Teraz mamy ciężki okres, Wojtuś był prawie miesiąc chory, bardzo powikłany wirus. Zachorował też mój mąż (oboje niestety na krtań, bardzo ciężko się to leczy). Od 2 dni zaraziła się także nasza babcia, a ona bardzo rzadko choruje na infekcje. Kobieta ma taki kaszel, że od razu jej cukier i ciśnienie skacze (ma stenty w sercu). Nic nam nie potrzeba na te Święta, tylko zdrowia. Może mało piszę, ale czytam wiele Waszych wątków i naprawdę jesteście wspaniałymi ludźmi. <serce>
Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Ja jakoś nie widzę na co dzień tego przyrostu <mrgreen> . No ale udziec, schodzi za udźcem, suche też znika, co mogę to im podtykam pod nosek, witaminki podaję. Właśnie roznoszą pokój Wojtka, śniadanko w dupkach zaczęło grać. Wczoraj zasnęły po harcach obie na szafie. Mam dużo wolnego w grudniu, więc monitoruję je 24/7
. Moja mama je uwielbia, babcia też, powiedziała, że gdyby wiedziała, że takie koty istnieją to dawno by sobie kupiła.
Teraz mamy ciężki okres, Wojtuś był prawie miesiąc chory, bardzo powikłany wirus. Zachorował też mój mąż (oboje niestety na krtań, bardzo ciężko się to leczy). Od 2 dni zaraziła się także nasza babcia, a ona bardzo rzadko choruje na infekcje. Kobieta ma taki kaszel, że od razu jej cukier i ciśnienie skacze (ma stenty w sercu). Nic nam nie potrzeba na te Święta, tylko zdrowia. Może mało piszę, ale czytam wiele Waszych wątków i naprawdę jesteście wspaniałymi ludźmi. <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
to ja Ci Truskaweczko tego zdrówka dla całej Twojej rodziny z całego serca <serce>szczerze życzę...na święta i cały następny rok :-) :-)
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Zdrówka dla całej rodzinki! 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ślicznie dziewczynki rosną <zakochana> <zakochana>
Dużo zdrówka życzę Wam wszystkim <ok> <ok> <ok>
Dużo zdrówka życzę Wam wszystkim <ok> <ok> <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Pięknie to napisałaś... :-) Z całego serca Wam tego zdrowia życzę :-)Truskawka pisze: Nic nam nie potrzeba na te Święta, tylko zdrowia. <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
I ode mnie przyjmijcie życzenia zdrówka, bo cóż cenniejszego może być niż zdrowie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Joanna P.
"Kochane zdrowie nikt się dowie jako smakujesz aż się zepsujesz ... "
Dla całej rodzinki dużo, dużo zdrowia
Wzruszające są zdjęcia dziewczynek z Wojtusiem <zakochana>
Dla całej rodzinki dużo, dużo zdrowia
Wzruszające są zdjęcia dziewczynek z Wojtusiem <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Karolinko o biednej Babci nic mi nie mówiłaś <strach>
Zdróweczka nieustającego dla Was wszystkich ale dla mojego ulubieńca z loczkami w szczególności no i dla Seniorki rodu wielkiego mega zdrowia aż się wystraszyłam w jej wieku to bardzo niebezpieczne dlatego bardzo mocno za Was trzymam kciuki no ,a za biedną Babunię z całej siły ile się da <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
Zdróweczka nieustającego dla Was wszystkich ale dla mojego ulubieńca z loczkami w szczególności no i dla Seniorki rodu wielkiego mega zdrowia aż się wystraszyłam w jej wieku to bardzo niebezpieczne dlatego bardzo mocno za Was trzymam kciuki no ,a za biedną Babunię z całej siły ile się da <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <serce>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Danusia,
Wiesz, że ja dzwonię z doskoku i tak zapomniałam połowy rzeczy się spytać, bo zawsze coś przerywa.O babcię bardzo się martwimy, na szczęście podaliśmy jej steryd wziewny, który o wiele lepiej leczy krtań niż antybiotyk (przez nebulizator) i dzisiaj w nocy spokojnie spała. Wszystko się może zdarzyć, kobieta ma już ponad 80 lat. Wszystkim życzę spokojnych Świąt, takich, które pozwolą cieszyć się tym co dla każdego najcenniejsze.
Wiesz, że ja dzwonię z doskoku i tak zapomniałam połowy rzeczy się spytać, bo zawsze coś przerywa.O babcię bardzo się martwimy, na szczęście podaliśmy jej steryd wziewny, który o wiele lepiej leczy krtań niż antybiotyk (przez nebulizator) i dzisiaj w nocy spokojnie spała. Wszystko się może zdarzyć, kobieta ma już ponad 80 lat. Wszystkim życzę spokojnych Świąt, takich, które pozwolą cieszyć się tym co dla każdego najcenniejsze.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Zdrówka dla całej rodzinki!