Dziękuje za zmianę tematu i powiem Wam, że marzy mi się kocurek czekoladowy lub biało -czekoladowy kastracik <zakochana> ale na razie mąż jest nie ugięty
jasminka pisze:Dziękuje za zmianę tematu i powiem Wam, że marzy mi się kocurek czekoladowy lub biało -czekoladowy kastracik <zakochana> ale na razie mąż jest nie ugięty
ładnie by sie prezentował kolorystycznie w waszym zwierzyńcu no i Maniek miałby kumpla <lol>
Mam nadzieję że sztuką dyplomacji nabytą przez 20 lat małżeństwa uda mi się małża przekonać że to będzie wspaniały prezent dla naszego syna za obronę pracy inżynierskiej :-) ale zobaczymy co los przyniesie .
Misia moja ma biegunkę ,byłam z nią 22 .9 u wet dostała zastrzyk i niby było ok ale dziś znowu była 3 razy kupka rzadka więc szybko do wet bo weekend ,dziś dostała 2 zastrzyki i do domu tabletka na cztery dni ,nie mam pojęcia co może być powodem jej choroby
Zmieniłam karmę ale po pierwszych dolegliwościach wróciłam do royala ,martwię się bo jest świeżo po kastracji (10 września miała )i nie wiem czy to nie jest powiązane ze sobą ,już wszystko podejrzewam
To ponad dwa tygodnie temu, także myślę, że to nie to. Koty po sterylizacji w kilka dni dochodzą do siebie.
A kiedy zmieniałaś karmę? Może układ trawienny zwyczajnie jeszcze nie doszedł do siebie.