Queen Holly Agilis Cattus*PL
- dodo21x
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Queen Holly Agilis Cattus*PL
piegusek
a zpysia jeszcze pokaż 
- dodo21x
Odmówiła sesji.
Obecnie (nie wiem czy to normalne) Holly ciągle miauczy, do tego stopnia, że zaczynam się martwić. Podjedziemy z Nią do weta w tym tygodniu. (IMO wszystkie Jej potrzeby są zaspokojone, jedzenie, picie, kuweta zabawa)
Obecnie (nie wiem czy to normalne) Holly ciągle miauczy, do tego stopnia, że zaczynam się martwić. Podjedziemy z Nią do weta w tym tygodniu. (IMO wszystkie Jej potrzeby są zaspokojone, jedzenie, picie, kuweta zabawa)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
hmmm, może faktycznie coś ją boli? zachowuje się jakoś inaczej, mniej je, mniej się bawi, więcej śpi, przyjmuję pozycję "w kucki", kuwetkuje normalnie?
- dodo21x
Wszystko jest jak było, je, myje się, bawi, kuweta okej, pije, leży, śpi.
Dziś siedziała na parapecie i miauczała (nie widzimy jej bezpośrednio) czasem siedzi na komodzie patrzy na mnie i miauczy, czasem chodzi sobie i miauczy. Myślałem, że się nudzi ale robi tak również bezpośrednio po zabawie.
Dziś siedziała na parapecie i miauczała (nie widzimy jej bezpośrednio) czasem siedzi na komodzie patrzy na mnie i miauczy, czasem chodzi sobie i miauczy. Myślałem, że się nudzi ale robi tak również bezpośrednio po zabawie.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Te typy tak mają, Tobi też lubi sobie tak miaukać zupełnie bez powodu, choć wydaje mi się, że z wiekiem to mu troszkę przeszło, ale nie całkowicie 
- dodo21x
Ale tak dość sporo, przez parę minut.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No tak, te typy tak mają, mój często siedzi i śpiewa do muchy (zabawki), a kiedyś w nocy przyniósł sobie takiego zabawkowego pająka na korytarz i też zawodził do niego, choćby nie wiem co mu się działo. Ja wyskoczyłam z łóżka zobaczyć co mu się stało, a ten sobie siedzi nad pająkiem i śpiewa
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Może chce po prostu uwagi i głasków?
Moja Eris potrafi tak siedzieć i "miu miu miau miaaau MIAU MIAU MIAU" aż się nią ktoś zajmie
Moja Eris potrafi tak siedzieć i "miu miu miau miaaau MIAU MIAU MIAU" aż się nią ktoś zajmie
-
Momo
- Agilisowy Rezydent
Nasz Hector również czasami tak zawodzi, chodzi i marudzi i w oczy patrzy i marudzi, a później Clara to samo, chyba że sobie tak gadają. A jak mucha się pojawi no to już koncert na dwa głosy.