Rudy świat Malika i Milusia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...

Post autor: Jaskier »

Kasik pisze: 01 lis 2017, 18:02
Jaskier pisze: 31 paź 2017, 22:03 Bierz taki super hiper VIP pro plus - będzie trzeba to się dołoży.
Spoko, spoko, będzie Mercedes, chłopaki muszą mieć porządny drapak na długie lata :kotek: :kotek:

Z Becią wstępnie wybrałyśmy model drapaka od forumowej Rmoni, z opcją zamiany dolnej rozety na budkę dla Milusia :serce: Mniej więcej o taki, tylko ze ładniejszy :lol:
drapak m13a.jpg
A kolumny nie mogą być marmurowe? Nawet w wersji Platinium Extra? ;-))
A na serio - bardzo ładny :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...

Post autor: Danusia »

Bardzo ładny drapak aż poszłam sobie pooglądać drapaki :roll: :mrgreen:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Drapak super! Dajcie znać, jakby trzeba było coś dorzucić :-D
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

:kiss: :kiss: :kiss:

Zobaczymy, ile ostatecznie będzie pieniążków, ale myślę, że jakoś damy radę, ja jeszcze coś dorzucę ;-))
Nie znamy jeszcze ostatecznej ceny drapaka bo budka zamiast rozety trochę podniesie koszt
(drapaczek bez budki kosztuje ok 690 zl).
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super drapaczek :) Prosty, ale ze wszystkim, co powinien mieć :) Bardzo mi się podoba :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Będą mieli chłopaki super drapaczek :ok:
Jeszcze tylko za zdrówko potrzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: biduleczek musiał być przerażony, jak go wywoziłaś w transporterze :kotek: Ja myślę, że mu się coś z tym pęcherzem z powodu silnego stresu przyplątało, mam nadzieję, że leki szybko zadziałają i duuuuża dawka miłości Twojej Mamy i całej Waszej rodzinki :)
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Kasik pisze: 01 lis 2017, 20:25 bo budka zamiast rozety trochę podniesie koszt
Kasiku, tak sobie myślę ... czy z tej budki (zwłaszcza zajętej) to kot dostanie się na górną rozetę?
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Yolla pisze: 01 lis 2017, 22:42
Kasiku, tak sobie myślę ... czy z tej budki (zwłaszcza zajętej) to kot dostanie się na górną rozetę?
Yollu, w jakim sensie, wytłumacz blondynce dokładnie :mimbla: Bo budka jak będzie zajęta, to drugi kotek hyc na budkę, a z budki na rozetę.

Myślę tylko, ze trzeba będzie budkę dać ciut niżej niż obecnie jest dolna rozeta, tak żeby sufit budki był w połowie drogi między półką, a górną rozetą :gwizdze:
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Kasik pisze: 01 lis 2017, 22:49
Yolla pisze: 01 lis 2017, 22:42
Yollu, w jakim sensie, wytłumacz blondynce dokładnie :mimbla: Bo budka jak będzie zajęta, to drugi kotek hyc na budkę, a z budki na rozetę.

Myślę tylko, ze trzeba będzie budkę dać ciut niżej niż obecnie jest dolna rozeta, tak żeby sufit budki był w połowie drogi między półką, a górną rozetą :gwizdze:
To ja chyba jestem blondynką genetycznie :lol: :lol: :lol: No tak, z dachu budki na rozetę ;-))
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Yolla pisze: 01 lis 2017, 22:57 To ja chyba jestem blondynką genetycznie :lol: :lol: :lol: No tak, z dachu budki na rozetę ;-))
Znaczy tak, budka będzie miała dach Jolu, jeden kot nie wpadnie do drugiego, jeśli to miałaś wcześniej na myśli :lol: :lol: :lol: :kiss:
Zablokowany