Miot J - Gatta i Fado
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Spieszę donieść, że jesteśmy po wieczornym ważeniu. Odkładałam i odkładałam, bo bałam się tej chwili prawdy jak ognia - od południa kociaki nie są już dokarmiane, właściwie od 10, i polegają tylko na matkach, a kłopot ze ssaniem był na początku duży, bo takie bąble musiały się nauczyć wszystkiego od początku, jak znaleźć cyca, jak ssać, jak sobie z włosami pchającymi się do nosa radzić <lol>
Wszyscy jesteśmy na plusie po 4-gramów, biorąc pod uwagę, że to przybory ciągu 10 godzin, i to przy stratach na początku (ile to krzyku było, ile podsadzania i podtrzymywani, wciskania do obrażonych pysioli jakichś takich dziwnych, miękkich dzyndli <lol> ), to uważam za dobry wynik. Cała Gattusiowa gromadka rozproszona pomiędzy obie dziewczyny, w kotniku cisza i spokój, chyba, że któraś mama raczy przysiąść na którymś dziecku <lol>
Może jutro uda się coś pofocić, będę w domu, bo choróbsko, jakby wszystkiego było mało, mnie dopadło, więc postaram się wykorzystać czas na
Wszyscy jesteśmy na plusie po 4-gramów, biorąc pod uwagę, że to przybory ciągu 10 godzin, i to przy stratach na początku (ile to krzyku było, ile podsadzania i podtrzymywani, wciskania do obrażonych pysioli jakichś takich dziwnych, miękkich dzyndli <lol> ), to uważam za dobry wynik. Cała Gattusiowa gromadka rozproszona pomiędzy obie dziewczyny, w kotniku cisza i spokój, chyba, że któraś mama raczy przysiąść na którymś dziecku <lol>
Może jutro uda się coś pofocić, będę w domu, bo choróbsko, jakby wszystkiego było mało, mnie dopadło, więc postaram się wykorzystać czas na
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl