Lucek, Leoś i Jadwinia
- margita
- Agilisowy Rezydent
super to zdjęcie porównawcze <zakochana>
nie dziwię się, że tak czekałaś ... <mrgreen> był przesłodki jako kociak i teraz nie mniej <serce>
mordunia mu się zmieniła, kolorki wyostrzyły, natomiast urok osobisty i to przyciąganie nic a nic się nie zmieniło ...
nie można mu się oprzec i nie można go nie kochac ... przecudny jest <serce> <serce> <serce> uwielbiam na niego patrzec ...
nie dziwię się, że tak czekałaś ... <mrgreen> był przesłodki jako kociak i teraz nie mniej <serce>
mordunia mu się zmieniła, kolorki wyostrzyły, natomiast urok osobisty i to przyciąganie nic a nic się nie zmieniło ...
nie można mu się oprzec i nie można go nie kochac ... przecudny jest <serce> <serce> <serce> uwielbiam na niego patrzec ...
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Hann
Kot wyściskany, zupełnie co prawda nieświadomy skąd ten nagły przypływ czułości, niemniej przeszczęśliwy, głównie z powodu sikorki, która nie trafiła w karmnik i wleciała do salonu tuż przed jego zachwycony tym faktem nos <mrgreen> Całe szczęście szybko się dziewczyna ogarnęła i czmychnęła pod sufit, po czym cała i zdrowa poleciała w świat. Nie wiem czy się nie zniechęciła i czy jeszcze będzie korzystała z naszej stołówki... <hm> A Leoś tęski... Wypatruje jej z nosem przy szybie...
- Joanna P.
Te nasze miśki to takie ciapciaki są - owszem instynkt drapieżnika jest, ale z polowaniem różnie bywa :-) Mój Moofin miał już w pysiu dużego wróbla (do dziś zachodzę w głowę jak udało mu się go złapać), ale ptaszycko i tak mu uciekło - na szczęście :-)
Wyobrażam sobie ten cudny pomarańczowy nosek polujący przez szybę
Wyobrażam sobie ten cudny pomarańczowy nosek polujący przez szybę
- Hann
Re: Lucjan i Leontes
Leoś wie <mrgreen> To bardzo mądry kot jest, Kasiowe dzieciątko <mrgreen>Lumi pisze:takie święto przegapiłam <oops> Leosiu, Ty wiesz <serce> wszystkiego naj naj najlepszego Ci życze![]()
Bardzo dziękujemy za życzenia i za komplementy. Tak mu mówię czasami na uszko, jak bardzo podoba się Wam. Udaje obojętnego <lol> ale ja wiem, że tylko pozuje na twardziela. Wiadomo. Facet <mrgreen>
Troszkę się martwię o niego
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucjan i Leontes
Cudny chłopak <zakochana> jego pyś jest rozczulający