Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

super to zdjęcie porównawcze <zakochana>
nie dziwię się, że tak czekałaś ... <mrgreen> był przesłodki jako kociak i teraz nie mniej <serce>
mordunia mu się zmieniła, kolorki wyostrzyły, natomiast urok osobisty i to przyciąganie nic a nic się nie zmieniło ...
nie można mu się oprzec i nie można go nie kochac ... przecudny jest <serce> <serce> <serce> uwielbiam na niego patrzec ...
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Jeszcze my z nieco spóźnionymi życzonkami dla solenizanta! Najlepszego kotku! Jeffrrey z personelem.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

i ja wszystkiego dobrego zycze :kotek:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Kot wyściskany, zupełnie co prawda nieświadomy skąd ten nagły przypływ czułości, niemniej przeszczęśliwy, głównie z powodu sikorki, która nie trafiła w karmnik i wleciała do salonu tuż przed jego zachwycony tym faktem nos <mrgreen> Całe szczęście szybko się dziewczyna ogarnęła i czmychnęła pod sufit, po czym cała i zdrowa poleciała w świat. Nie wiem czy się nie zniechęciła i czy jeszcze będzie korzystała z naszej stołówki... <hm> A Leoś tęski... Wypatruje jej z nosem przy szybie...
monika§

Post autor: monika§ »

Ale przygoda <lol> Dobrze, że ptaszyna zdołała czmychnąć, kto wie jakby się to mogło skończyć :-o ;-))
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Te nasze miśki to takie ciapciaki są - owszem instynkt drapieżnika jest, ale z polowaniem różnie bywa :-) Mój Moofin miał już w pysiu dużego wróbla (do dziś zachodzę w głowę jak udało mu się go złapać), ale ptaszycko i tak mu uciekło - na szczęście :-)

Wyobrażam sobie ten cudny pomarańczowy nosek polujący przez szybę :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

takie święto przegapiłam <oops> Leosiu, Ty wiesz <serce> wszystkiego naj naj najlepszego Ci życze :kotek: :tort:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Leoś jest cudowny. Pyszczek miał i ma przesłodki. I te niezmiennie piękne, niebieskie oczy <zakochana>
Biedaczek, taka zdobycz mu uciekła. Pewnie nie można go od okna odciągnąć.
Awatar użytkownika
Hann

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: Hann »

Lumi pisze:takie święto przegapiłam <oops> Leosiu, Ty wiesz <serce> wszystkiego naj naj najlepszego Ci życze :kotek: :tort:
Leoś wie <mrgreen> To bardzo mądry kot jest, Kasiowe dzieciątko <mrgreen>

Bardzo dziękujemy za życzenia i za komplementy. Tak mu mówię czasami na uszko, jak bardzo podoba się Wam. Udaje obojętnego <lol> ale ja wiem, że tylko pozuje na twardziela. Wiadomo. Facet <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Troszkę się martwię o niego :(((( Taki drobiażdżek przy Lucku... Lucek 7200, Loverson 4050... Myślałam że podrośnie na zimę, ciałka nabierze, a tu zima przyszła i nic. Tak może być?
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Re: Lucjan i Leontes

Post autor: elwiska3 »

Cudny chłopak <zakochana> jego pyś jest rozczulający
Zablokowany