Bezik von Snusiowe Miziaki
- ladyhawke
Re: Bezik von Snusiowe Miziaki
Miiaaaau <mrgreen>
Oczywiście, ze w porządku. Okazuje się, że pańcia kupowalaby ciągle nowe zabawki, a kotkowi najwygodniej na przymaławym wężu <mrgreen>
Oczywiście, ze w porządku. Okazuje się, że pańcia kupowalaby ciągle nowe zabawki, a kotkowi najwygodniej na przymaławym wężu <mrgreen>
- izbkp
Oto owies. Nazywany też "kocim pastwiskiem":

To kot na tym pastwisku:

Galeria ze wszystkimi (albo prawie wszystkimi) zdjęciami z tego wątku: http://sdrv.ms/15cOhyC

To kot na tym pastwisku:

Galeria ze wszystkimi (albo prawie wszystkimi) zdjęciami z tego wątku: http://sdrv.ms/15cOhyC
- Kathi
Bezik jestes the best ze swoja trawka <mrgreen>
Jada z checia? Czy raczej bawi sie nia?

Jada z checia? Czy raczej bawi sie nia?
- ladyhawke
Zjada <mrgreen> nawet jak urwę zdzblo i mu dam, to zjada. Oczywiscie krowa to to nie jest i nie umie tak zagarniac językiem, więc pół zdzbeł mu wypada z pyszczka. <lol>
Chwalę sobie ten pomysł, bo w kuwecie są welkie kupale i widać te wychodzące kłaki. No, ale niestety nie mogę mieć na widoku innych liściastych kwiatków, bo traktowane są na równi z owsem <shock>
Chwalę sobie ten pomysł, bo w kuwecie są welkie kupale i widać te wychodzące kłaki. No, ale niestety nie mogę mieć na widoku innych liściastych kwiatków, bo traktowane są na równi z owsem <shock>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Włąśnie z tego powodu nie sieję owsaladyhawke pisze: No, ale niestety nie mogę mieć na widoku innych liściastych kwiatków, bo traktowane są na równi z owsem <shock>
Krówka super :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bezik to super chłopak i jaki skoczny
A trawkę macie super. Ja teraz kupiłam tą z gimpeta, już mi jakieś anemiczne źdźbła wychodzą. Jestem ciekawa co Tamiś na to powie, jak już urośnie <mrgreen>
A trawkę macie super. Ja teraz kupiłam tą z gimpeta, już mi jakieś anemiczne źdźbła wychodzą. Jestem ciekawa co Tamiś na to powie, jak już urośnie <mrgreen>
- Kathi
no to fajnie! <mrgreen>ladyhawke pisze:Zjada <mrgreen> nawet jak urwę zdzblo i mu dam, to zjada. Oczywiscie krowa to to nie jest i nie umie tak zagarniac językiem, więc pół zdzbeł mu wypada z pyszczka. <lol>
Bezik jest mega zadowolony
Beate ja tez mam taka obawe wiec tez nie sieje - a wielka szkodaBeate pisze:Włąśnie z tego powodu nie sieję owsaladyhawke pisze: No, ale niestety nie mogę mieć na widoku innych liściastych kwiatków, bo traktowane są na równi z owsem <shock>.
Krówka super :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cudna krówka! Ale się pasie
<zakochana> <zakochana>
- ladyhawke
Eee tam, wole szczesliwego kota niz kwiatek <lol>
Kwiatki zawsze więdły, bo zapomniałam podlać, a kot zawsze o sobie przypomni <lol>
Poza tym owies dziala dobrze na trawienie <mrgreen>
Kwiatki zawsze więdły, bo zapomniałam podlać, a kot zawsze o sobie przypomni <lol>
Poza tym owies dziala dobrze na trawienie <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
ladyhawke pisze:Eee tam, wole szczesliwego kota niz kwiatek <lol>
A owsiane poletko pierwsza klasa! Ciekawe czy Bzik nadąży z koszeniem tego swojego osobistego trawniczka <mrgreen>