Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
Wstawiam te dawno obiecane zdjęcia Ozza z lotu ptaka- Martha, zobacz sobie, jak wyglada 6,5 kilo brata.
Dla porównania 5 kilo Igora.
Igor nie jest głupi- zna triki wszystkich makijażystów, to pewnie dlatego, że bacznie obserwuje mnie przy porannym oszukiwaniu natury i podkrada pędzle- paskud wie, że jeśli chcemy sprawić, by coś wygladało na mniej wypukłe, niż jest, nalezy to delikatnie przyciemnić i dokladnie rozetrzeć granice. Te plamy na bokach to nie od parady są
Jestem bez kotów do końca weekendu i dziwnie mi się dzisiaj wstawało bez Ozzowej pobudki z mruczeniem i przytulaniem <lol> Można powiedzieć, że wreszcie się wyspałam

Dla porównania 5 kilo Igora.
Igor nie jest głupi- zna triki wszystkich makijażystów, to pewnie dlatego, że bacznie obserwuje mnie przy porannym oszukiwaniu natury i podkrada pędzle- paskud wie, że jeśli chcemy sprawić, by coś wygladało na mniej wypukłe, niż jest, nalezy to delikatnie przyciemnić i dokladnie rozetrzeć granice. Te plamy na bokach to nie od parady są
Jestem bez kotów do końca weekendu i dziwnie mi się dzisiaj wstawało bez Ozzowej pobudki z mruczeniem i przytulaniem <lol> Można powiedzieć, że wreszcie się wyspałam

- Renia
Ale się Igorowi pociemniało <shock> Szczupłe chłopaki <ok>
Fibulka teraz traci na wadze, ale boczki to ma ciut szersze od brata
Chudnie jak to zwykle u kobiet- nie tam gdzie trzeba
Głaski dla Twoich futer ze szczególnymi pozdrowieniami od Meguszki, która podczytała na Waszym wątku, że kabuki świetnie smakują <diabeł>
Fibulka teraz traci na wadze, ale boczki to ma ciut szersze od brata
Głaski dla Twoich futer ze szczególnymi pozdrowieniami od Meguszki, która podczytała na Waszym wątku, że kabuki świetnie smakują <diabeł>
- mimbla
- Kontakt:
Ostatnio ukochańszy jest skośny to kresekRenia pisze:Ale się Igorowi pociemniało <shock> Szczupłe chłopaki <ok>
Fibulka teraz traci na wadze, ale boczki to ma ciut szersze od brataChudnie jak to zwykle u kobiet- nie tam gdzie trzeba
![]()
Igor był kulką z wystającymi boczkami, gdy przywieźliśmy go z hodowli. A potem sie wydłużył i boczki się wchłonęły.
Co do koloru, to śmiesznie pociemniał- nie wiemy dlaczego, w każdym razie przy mojej miłosci do seal pointów to bardzo mi pasuje
- mimbla
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
To jest któryś dąb z Quickstepa. Chciałam nawet wyguglać który i pochwalić, że taki trwały i w ogóle, że po urządzaniu mieszkania i po ponad 2,5 roku użytkowania mam 1 [słownie- jedną] rysę na tej podłodze... Ale jakoś cena tego, co znajduję w sieci nie pasuje do tej, którą zapłaciliśmy... więc nie mam pewności co do wzoru. Planowaliśmy kupić raczej jakieś tanie marketowe, ale padliśmy, jak zobaczyliśmy ten wzór "starej dechy" i dołożylismy drugie tyle na quickstepa i nie żaluję. Natomiast widzę, że kosztują teraz jakieś 30 zł za metr więcej niż te prawie 3 lata temu... <strach>nikaxx pisze:rozwala mnie ta czekolada
ps Przepraszam za <offtopic> ale własnie wybieram podłogi do mojego mieszkanka i Twoja mi się strasznie podoba. Gdzie można zakupić ? pooglądać ?<oops>
<shock>