Euphoria & Gasper
- yamaha
- Genius Loci
Re: Euphoria & Gasper
<lol> <lol> <lol> Swietna fotka ! 
- elsa
Haha, braciszkowie są bezbłędni <serce> Cudna fotka, Gasperek czołgista dowodzi brygadą <mrgreen> <zakochana> Piękne futerka, bardzo! <serce>
- Dominikana
Super fotka :-) Słodziaki <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Gasperek czołgistą <lol>
<zakochana>
<zakochana> 
<zakochana>
- dagusia
Dzisiaj mu powiem po pracy, ze mówicie na niego czolgista hehehe ciekawe czy mu się spodoba 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Karton to rudy 102 a Euphi może za Szarika robić <mrgreen>
- alakin
Jaki kolor oczu ...no kocham no ! <zakochana>
Lala jaka duża <shock>
Lala jaka duża <shock>
- dagusia
Zawsze myślała, że jak mam Eufi to już kupa szczęscia....a teraz... podwojne futrzane szczęście, którego nie da się opisać!! <zakochana> <zakochana> To moje małe, szalone, co biega wszędzie obijając się o ściany i meble potrafi rozruszyć każdego, nawet takiego leniwca jak Eufi- on jest po prostu niemożliwy. Dzisiaj, choć nie minął jeszcze tydzień z czystym sercem mogę napisać, że Euphi jest kochaną starszą siostrą i zaakceptowała małego na mlodszego brata
Gaspi wyjada jej z miski, wczoraj zapolował na jej ogon i wskoczyl jej na głowe,...a ona.... dalej za nim chodzi, zaczyna z nim biegać, nie warczy i nie syczy(odpukać w niemalowane) i dziś po pracy mnie przywitała <mrgreen> Wszystko wraca do normy, tyle że, podwójnej normy <mrgreen>
Kocham te moje maluchy <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Super, cieszę się bardzo :-)dagusia pisze:Zawsze myślała, że jak mam Eufi to już kupa szczęscia....a teraz... podwojne futrzane szczęście, którego nie da się opisać!! <zakochana> <zakochana> To moje małe, szalone, co biega wszędzie obijając się o ściany i meble potrafi rozruszyć każdego, nawet takiego leniwca jak Eufi- on jest po prostu niemożliwy. Dzisiaj, choć nie minął jeszcze tydzień z czystym sercem mogę napisać, że Euphi jest kochaną starszą siostrą i zaakceptowała małego na mlodszego brataGaspi wyjada jej z miski, wczoraj zapolował na jej ogon i wskoczyl jej na głowe,...a ona.... dalej za nim chodzi, zaczyna z nim biegać, nie warczy i nie syczy(odpukać w niemalowane) i dziś po pracy mnie przywitała <mrgreen> Wszystko wraca do normy, tyle że, podwójnej normy <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super, że tak szybko się zaakceptowali, będzie zgrana paczka z nich