Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
O tam więcej jest tych babcinych drobiazgów <lol> Tylko mała ma pecha, bo to już zupełnie inna kobieta jest niż ta, do której Clara trafiła <diabeł>mimbla pisze:Wszyscy wciąż powtarzają, że najwięcej dziedziczymy po dzadkach <lol>
Oczy Babci Clary tu widzę <diabeł>
Bardzo fajną mieszanką jest Ino, bo przytulna i zaborcza jeśli chodzi o pieszczoty chyba jeszcze bardziej, niż mama, ale spojrzenie zupełnie babcine, i to COŚ w oczach jest, co sprawia, że nie da się przejść obok bez zwrócenia uwagi, chociaż ten kolorek taki nijaki
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
No w sumie to się dziwiłam czego się czepiasz tego oka <lol>Dorszka pisze:Kolorek w oczach to Ino ma bardzo dobry, tu się nie martwię, bo kolor naprawdę jest, że tak nieskromnie powiem, świetny <mrgreen>
Mi o kolor całego kota chodzi - nigdy mi się liliowe szylkretki nie podobały <oops>
no cóż mnie sie nie podobały nigdy niebieskie szylkrety ale z czasem <zakochana>
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- kamanda77
- Hodowca
- Kontakt:
Jako, że widzialam to cudo na żywo- potwierdzam że kolor oka ma naprawdę superDorszka pisze:Kolorek w oczach to Ino ma bardzo dobry, tu się nie martwię, bo kolor naprawdę jest, że tak nieskromnie powiem, świetny <mrgreen>
<mrgreen>
<rotfl> to zupełnie tak jak mnieDorszka pisze:
Mi o kolor całego kota chodzi - nigdy mi się liliowe szylkretki nie podobały <oops>
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
-
Emerald Mist*PL
- Hodowca
- Hodowla: Emerald Mist*PL
- Kontakt: