Bentley - niebieski brytyjczyk
- yamaha
- Genius Loci
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja muszę przyznać, że Bentley też mi nic nie zniszczył <shock> a już liczyłam straty w skórzanej kanapie itp. <lol>yamaha pisze:Jesli wszystkie sa takie jak moja Missy, to naprawde <pokłon>
Z calego "niszczenia" to raptem trzy prawie niewidoczne slady pazurkow sa : na krzesle, na kanapie i na tapecie w jednym miejscu (bo Missy myslala, ze jej sie doopka przez krateczki przecisnie, a okazalo sie ze sie zaklinowalo <lol> )
- Molly
U mnie też chyba jedynaczka zostanie, choć nie powiem dumam - bo ja bym chciała, ale nie widzę po kocie, żeby chciał sie z kimkolwiek dzielić swymi dobrami.
a co do zniszczeń - wiklinowa półka w łazience a do dokladnie jedna jej nóżka i to dlatego, że jej nóżki do złudzenia przypominają drapak, no i firanka w jednym pokoju - idealnie się nadawała do huśtania i tutaj nie było uproś - nawet Akyszek nie pomógł, ale teraz firanki już nie mają wzięcia.
a co do zniszczeń - wiklinowa półka w łazience a do dokladnie jedna jej nóżka i to dlatego, że jej nóżki do złudzenia przypominają drapak, no i firanka w jednym pokoju - idealnie się nadawała do huśtania i tutaj nie było uproś - nawet Akyszek nie pomógł, ale teraz firanki już nie mają wzięcia.
- Bartolka
- Miss_Monroe
- Moderator
Bartolko zdjęcia Bentley'a z kwiatkami są na stronie 86 na samej dole i dwa kolejne na stronie 87, są na pewno, bo po ostatnich przygodach z ich wyświetleniem sprawdzam skrupulatnie <lol> . Jutro zamieszczę duże zdjęcia z awatarka na Bentley'a 9 miesięcznicęBartolka pisze:Kurcze takie extra fotki a ja ich nie widzę, nawet linka nie makotku pisze:SuperBentley i lilie to doskonałe połączenie <zakochana>
To pewnie ta sesja z avatara
![]()
Widzę na avatarku, że Bentel bardzo się powiększył <zakochana> :-) Będzie łamał serca forumowych kotek<mrgreen>
- Bartolka
O dziękujęMiss_Monroe pisze: Bartolko zdjęcia Bentley'a z kwiatkami są na stronie 86 na samej dole i dwa kolejne na stronie 87, są na pewno, bo po ostatnich przygodach z ich wyświetleniem sprawdzam skrupulatnie <lol> . Jutro zamieszczę duże zdjęcia z awatarka na Bentley'a 9 miesięcznicę.