Jutro w nocy jedziemy na wakacje, więc z góry przepraszam północną Polskę za tydzień paskudnej pogody <pokłon>
Megi i Fibi :)
- Małgorzata
- mimbla
- Kontakt:
Na północy i tak pogoda popsuta odkąd siedzą nad morzem moi rodzice, moja siostra nawiedzi okolice Zatoki pod koniec tygodnia, co też pewnie sytuacji nie poprawi...Renia pisze:Postaram się jutroSłonko nas nie rozpieszcza, więc i zdjęcia wychodzą zdecydowanie kiepskie.
Jutro w nocy jedziemy na wakacje, więc z góry przepraszam północną Polskę za tydzień paskudnej pogody <pokłon>
A nie jedziecie przez przypadek jakoś tak przez Gdańsk? <diabeł>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Renia
A żebyście wiedziały, walizka dopięta, ale ledwo ledwo, bo zamiast letnich kiecek mam same polary a fuuu
Najchętniej to bym nie jechała, bo już mi łzy się cisną do oczy na myśl, że muszę zostawić moje panienki w domu
Mama będzie się nimi opiekowała, zrobiłam całą listę kocich obowiązków i zajęła 2 strony a4 <lol> zabiją mnie jak to zobaczą <lol>
Już zaraz chwytam się za aparat, zobaczymy co z tego będzie. pokażę Wam zdjęcia myszek sprzed wyjazdu i jak wrócę, żeby nie było, że sama je tak upasłam <lol>
Najchętniej to bym nie jechała, bo już mi łzy się cisną do oczy na myśl, że muszę zostawić moje panienki w domu
Już zaraz chwytam się za aparat, zobaczymy co z tego będzie. pokażę Wam zdjęcia myszek sprzed wyjazdu i jak wrócę, żeby nie było, że sama je tak upasłam <lol>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent