Ale ta Ciotka Renia niemiła jestRenia pisze: A ten ubytek wagi, to nie czasem z powodu upuszczenia krwi ?? <lol>
Guru Agilis Cattus*PL
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
To dla niego najlepszym sposobem na zrzucenie wagi byłoby regularne oddawanie krwi <lol> Nie ma jakiegoś Kociego Krwiodawstwa?Dorota pisze:Ale ta Ciotka Renia niemiła jestRenia pisze: A ten ubytek wagi, to nie czasem z powodu upuszczenia krwi ?? <lol>ubytek wagi to z głodówki bo Guruś nie chrumkał 12 godzin przed upuszczeniem
<mrgreen>
- donka
Tak, tak, a dla Dorotki to prosta droga do załamania nerwowegomimbla pisze:To dla niego najlepszym sposobem na zrzucenie wagi byłoby regularne oddawanie krwi <lol> Nie ma jakiegoś Kociego Krwiodawstwa?Dorota pisze:Ale ta Ciotka Renia niemiła jestRenia pisze: A ten ubytek wagi, to nie czasem z powodu upuszczenia krwi ?? <lol>ubytek wagi to z głodówki bo Guruś nie chrumkał 12 godzin przed upuszczeniem
<mrgreen>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Taaaaaaaaak <lol>madziulam2 pisze:Dorotko czy to dzieło Asi???
Zabawną sytuację miałyśmy.
Joasia wystawiła to dzieło na allegro, oczywiście pewna obaw ,że nikt nie kupi, że zbyt droga i tam jeszcze .... .
W moich planach w ogóle nie było mowy o zakupie , ale kiedy tubę namierzyłam <shock> myśli nie odchodziły. Więc na drugi dzień kliknęłam na "kup zaraz" i stało się. <gwiżdże> A najbardziej mnie cieszy , tak napiszę to <diabeł> , że jeszcze co, niektórych uprzedziłam
Donka chyba się nie spodziewała ,że tuba do Kamienia przyjedzie i po rodzinie zostanie <mrgreen>
Powiem Wam Dziewczyny, że piękna jest
Czajcie się bo będą następne