Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

kotku pisze:Słodzinka kruszynka.. a może raczej.. kruszonka? <zakochana> ;-)) Zakamarki są zawsze najlepszym miejscem żeby się schować, a szuflady żeby je otwierać. My etap szuflad chyba mamy za sobą... z kotami jak z dziećmi
Moja jak tylko zobaczy coś otwartego to biegusiem musi sprawdzić co tam jest, ale nie potrafię sobie poradzić z szafami przesuwnymi - otwiera mi je i jak mnie nie ma to w nich śpi. Próbowałam przyklejonej taśmy ale i tak jakoś sobie otwiera. <diabeł>
Joanna P. pisze:Aniu, zainspirowalaś mnie i w swoim wątku właśnie zamieściłam zdjęcie Gucia w ... zmywarce
Lunka rzeczywiście wydaje się taka drobna w tych zakamarkach I kolor oczu ma przecudny
Dziękuję i zaraz też lece oglądać Gucia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Lumi pisze:
Sonia pisze:Musisz Lunce zrobić łóżeczko w tej szufladzie, będziesz miała koteczkę pod ręką w nocy <mrgreen>
hihi, słuchaj Soni, dobrze gada <lol> ;-))
Śliczna jest Twoja Lunka :kotek:
<lol> Fajnie by wyglądała śpiąc w szufladzie, tyle że ja bym nie spała bo bym się na nią gapiła cały czas <mrgreen>
O tyle mam dobrze że Lunia i tak śpi koło mnie, dziś np jak sie przebudziłam nad ranem to spała ze słodko wywalonymi kołami do góry. Musiałam od razu wycałować brzusio <zakochana>
Agnieszka7714 pisze:Aniu ona jest cudowna. Główka jak od cyrkla i faktycznie w tej szufladzie wygląda na kruszynkę. Głaski dla filigranowej panienki
Dziekuję Aga. Luniak dla mnie czasem jest taki malutki a czasem wydaje mi sie że to już wielka baba. <lol> Ale generalnie to w porównaniu z wieloma kociakami na forum to jest jeszcze malutka <mrgreen>
Giovanna pisze:W tej szufladzie wygląda przecudnie! Ale mi wstyd jak patrzę na Twoje mieszkanie, moje od dwóch lat to jedna wielka prowizorka i go nie znoszę. A sama jestem sobie winna. Piękny kot, piękne mieszkanie (wszystkie widoczne zakamarki).
No coś Ty.. na pewno masz fajne mieszkanie ! Każdy jak ogląda mieszkania innych to myśli że jest fajniejsze niż swoje :) Ja tu mieszkam dopiero 1,5 roku - dlatego większość wygląda jak nowe :)

Ogólnie dziękuję za te komplementy.. Lunia pewnie teraz mruczy ze szczęścia :roza:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ślicznie koteńka wygląda w tej szufladzie :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ależ ona słodziutka <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Dziękujemy bardzo :P

Dziś wróciłyśmy z Lunią od moich rodziców. I muszę powiedzieć że relacje Luni z psem (Gabi) są coraz lepsze :) Gabi już aż tak nie reaguje na kociaka, choć czasami podleci do niej, chce szturchnąć nochalem albo liznąć sobie koteczka. Wtedy Lunia powolutku ucieka ale zaraz ciekawska wraca do psa :P Jak pies śpi to obowiązkowo idzie ją obwąchać, a raz wskoczyła na nią goniąc muchę <lol> Gabi się przebudziła i poszła spać dalej :) Generalnie chodzą koło siebie, nic się nie dzieje i widać że jedna jest ciekawa drugiej.
Lunia na dodatek upodobała sobie miskę psa z wodą i notorycznie z niej pije, albo suwa ją po całej kuchni <diabeł> Gabi na szczęście nie reaguje, zupełnie jej to obojętne. A dla Luni widocznie miska piesia jest lepsza niż jej własna.. <lol>

A.. no i zważyłam ją jeszcze raz. Waży 4 kg <shock> Nie wiem gdzie te kg są, bo to taka chudzinka przecież <oops>

A tu kilka zdjęć :)

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-mKvj ... 38.JPG[img][/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-Pisw ... 40.JPG[img][/img]

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-CV9x ... 44.JPG[img][/img]

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-aFJE ... 52.JPG[img][/img]
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

fajnie, że tak się już dogadują zwierzaki coraz lepiej .... <ok>
Lunka śliczna jest z tymi oczkami jak guziki okrągłe .... <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ooo super że relacje futerkowe są na dobrej drodze :-) moja Lumi tydzień temu była ważyła 3,900 zakładam, że już do 4kg dobiła i też nie wiem gdzie to się rozłożyło <lol> Luna z jęzorkiem jest boska <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jakie śliczne fotki Luniaczki <zakochana>
Szczególnie ta z jęzorkiem na nosku fajna i te bystre spojrzenie bursztynowych oczków :kotek:
Fajnie, że się zwierzaki już przyzwyczaiły do siebie :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Lunka jest niezmiennie słodka i ma takie fajne bystre spojrzenie <zakochana> Super, że z piesiem jest już taka komitywa, a będzie na pewno jeszcze lepiej :-) :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Śliczne oczka ma Luna :kotek:
Zablokowany