Lumi pisze:Sonia pisze:Musisz Lunce zrobić łóżeczko w tej szufladzie, będziesz miała koteczkę pod ręką w nocy <mrgreen>
hihi, słuchaj Soni, dobrze gada <lol>
Śliczna jest Twoja Lunka

<lol> Fajnie by wyglądała śpiąc w szufladzie, tyle że ja bym nie spała bo bym się na nią gapiła cały czas <mrgreen>
O tyle mam dobrze że Lunia i tak śpi koło mnie, dziś np jak sie przebudziłam nad ranem to spała ze słodko wywalonymi kołami do góry. Musiałam od razu wycałować brzusio <zakochana>
Agnieszka7714 pisze:Aniu ona jest cudowna. Główka jak od cyrkla i faktycznie w tej szufladzie wygląda na kruszynkę. Głaski dla filigranowej panienki
Dziekuję Aga. Luniak dla mnie czasem jest taki malutki a czasem wydaje mi sie że to już wielka baba. <lol> Ale generalnie to w porównaniu z wieloma kociakami na forum to jest jeszcze malutka <mrgreen>
Giovanna pisze:W tej szufladzie wygląda przecudnie! Ale mi wstyd jak patrzę na Twoje mieszkanie, moje od dwóch lat to jedna wielka prowizorka i go nie znoszę. A sama jestem sobie winna. Piękny kot, piękne mieszkanie (wszystkie widoczne zakamarki).
No coś Ty.. na pewno masz fajne mieszkanie ! Każdy jak ogląda mieszkania innych to myśli że jest fajniejsze niż swoje

Ja tu mieszkam dopiero 1,5 roku - dlatego większość wygląda jak nowe
Ogólnie dziękuję za te komplementy.. Lunia pewnie teraz mruczy ze szczęścia