Nie oddam! Takich dwóch wariatów to ze świecą szukać! Przecież ja nie mogę mieć normalnych kotów!madziulam2 pisze:mimbla może Cię odciążyć troszkę??/ sama mówisz, że chłopaki tyle problemu sprawiają... jeden biega drugi nie chce, ale za to się chowa... lenią się i w ogóle.... się zaopiekuję jednym, co??? <aniołek> <aniołek>
Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ten wątek NIGDY nie stanie w miejscu <diabeł> Nie pozwolimy na to...mimbla pisze:Robię teraz duzo fot i wrzucam na potęgę, bo przede mną bardzo intensywne tygodnie w pracy i w fuchach- i cos mi się wydaje, że wątek stanie w miejscu.
... i może dobrze by było <lol>
W końcu masz własną ikonę, a to do czegoś zobowiązuje, i żadne tu szalone przewracanie oczami nie pomoże
- mimbla
- Kontakt:
Mogę więc, parafrazując Kasię Cicho[chło]pek, która ma się za Ikonę Telewizji, powiedzieć o sobie, że jestem Ikoną Internetu
Teraz mam ten luksus, że mogę podzielić czas między rzucanie kulki, a wklejanie zdjęć kulkołapa. Boję się, że w najbliższym czasie starczy mi czasu tylko na rzucanie <lol>
Poza tym przeraża mnie ilość stron tego watku... kiedy my je natrzaskaliśmy? <strach> Za chwilę mija rok od przywiezienia Ozza, możemy się umówić na akcję pt. "100 stron na 1wszą rocznicę wątku"- mamy czas do 5 października <mrgreen>
Teraz mam ten luksus, że mogę podzielić czas między rzucanie kulki, a wklejanie zdjęć kulkołapa. Boję się, że w najbliższym czasie starczy mi czasu tylko na rzucanie <lol>
Poza tym przeraża mnie ilość stron tego watku... kiedy my je natrzaskaliśmy? <strach> Za chwilę mija rok od przywiezienia Ozza, możemy się umówić na akcję pt. "100 stron na 1wszą rocznicę wątku"- mamy czas do 5 października <mrgreen>