Guru Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Bartolka pisze:Jestem w szoku <shock> Zaraz TŻetowi pokaże <diabeł> Może ambicja męska sprawi, że mi Rufiego kupi <offtopic>
My tuby Rufiego osobiście w Poznaniu oglądaliśmy <mrgreen> , więc mam porównanie ;- <gwiżdże> Tamte są robione masowo , wiadomo firma ...., ładne ale strasznie drogie :-/ .
Ta nasza to taka indywidualna dopieszczona i wychuchana ,nie ukrywajmy cena też o wiele bardziej przystępna ;-)

Więc świnki skarbonki napełniać i na allegro się logować <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

mnie przekonałyście, a TZ zdaje sie miękknąc. teraz tylko musze wybrac miejsce, gdzie ustawic, by kocuro mógł wskoczyc do rozety
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

a ja już znalazłam dzieło Asi na allegro <mrgreen> tyle że u Nas już miejsca na kolejny drapak nie ma :-(
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

madziulam2 pisze:a ja już znalazłam dzieło Asi na allegro <mrgreen> tyle że u Nas już miejsca na kolejny drapak nie ma :-(
Ja zrobiłam małe przemeblowanie i ostatni róg wygospodarowałam <mrgreen> . Ciasno jest ,Ktoś mi powiedział ,że zagracone mamy ale ja to dosłownie "zlewam" :-x :-) Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra :mimbla:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorota pisze:
madziulam2 pisze:a ja już znalazłam dzieło Asi na allegro <mrgreen> tyle że u Nas już miejsca na kolejny drapak nie ma :-(
Ja zrobiłam małe przemeblowanie i ostatni róg wygospodarowałam <mrgreen> . Ciasno jest ,Ktoś mi powiedział ,że zagracone mamy ale ja to dosłownie "zlewam" :-x :-) Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra :mimbla:
Dorotko ty masz takie wypasione drapaki i tuby dla tych swoich rozpieszczonych miśków, że spokojnie jeszcze 4 futra by się na nich pomieściły <mrgreen>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Dorota pisze:... Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra :mimbla:
Eeee, co Ty <lol> Ja myślę, że spokojnie jeszcze jeden drapak by się zmieścił <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

donka pisze:
Dorota pisze:... Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra :mimbla:
Eeee, co Ty <lol> Ja myślę, że spokojnie jeszcze jeden drapak by się zmieścił <lol>
Normalnie wstyd mi...ja mam tylko jeden drapak i to "made in China" <lol>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Guruś <serce> kochany miś :kotek:
Też jestem pod niesamowitym wrażeniem dzieł donki. Piękna tuba <klaszcze> A już myślałam, że jak drapak kupiłam, to mam zakupy z głowy, a teraz korci mnie bardzo, żeby w taką tubę zainwestować
:hammer: :bicz:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja już też wyczaiłam tubę na allegro kapitalny koci mebel tylko gdzie to upchnąć :-/
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

już jej tam nie ma <diabeł>
ODPOWIEDZ