Bartolka pisze:Jestem w szoku <shock> Zaraz TŻetowi pokaże <diabeł> Może ambicja męska sprawi, że mi Rufiego kupi <offtopic>
My tuby Rufiego osobiście w Poznaniu oglądaliśmy <mrgreen> , więc mam porównanie ;- <gwiżdże> Tamte są robione masowo , wiadomo firma ...., ładne ale strasznie drogie .
Ta nasza to taka indywidualna dopieszczona i wychuchana ,nie ukrywajmy cena też o wiele bardziej przystępna
Więc świnki skarbonki napełniać i na allegro się logować <mrgreen>
madziulam2 pisze:a ja już znalazłam dzieło Asi na allegro <mrgreen> tyle że u Nas już miejsca na kolejny drapak nie ma
Ja zrobiłam małe przemeblowanie i ostatni róg wygospodarowałam <mrgreen> . Ciasno jest ,Ktoś mi powiedział ,że zagracone mamy ale ja to dosłownie "zlewam" :-) Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra
madziulam2 pisze:a ja już znalazłam dzieło Asi na allegro <mrgreen> tyle że u Nas już miejsca na kolejny drapak nie ma
Ja zrobiłam małe przemeblowanie i ostatni róg wygospodarowałam <mrgreen> . Ciasno jest ,Ktoś mi powiedział ,że zagracone mamy ale ja to dosłownie "zlewam" :-) Tylko 3 drapaki i tuba to jest tak dużo na dwa Futra
Dorotko ty masz takie wypasione drapaki i tuby dla tych swoich rozpieszczonych miśków, że spokojnie jeszcze 4 futra by się na nich pomieściły <mrgreen>
Guruś <serce> kochany miś
Też jestem pod niesamowitym wrażeniem dzieł donki. Piękna tuba <klaszcze> A już myślałam, że jak drapak kupiłam, to mam zakupy z głowy, a teraz korci mnie bardzo, żeby w taką tubę zainwestować