Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- Danusiu, bardzo się cieszę, że ty także dajesz swojemu psiakowi poduszki do posłanka...ja wprawdzie nie daję pościeli ale takie materacyki powleczone , które to powleczenie często piorę, ale i cały pontonik też ma powłoczkę do prania.....a podusie są takie słodkie...
- u mnie kociarnia też zalega na psim posłanku...no a w łóżku to mam 4 rezydentów stałych co noc.... ;-))
- i nie uważam tego za coś nienormalnego,,,, :-)

- bardzo się cieszę, że Koloruś i Kalunia w dobrej kondycji...całuski przesyłam dla wszystkich :kiss:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Obrazek

Dzisiaj moje kochane słoneczko , moja cudowna maleńka księżniczka Kala kończy roczek :tort:

Kociaczku mój kochany <serce> kocham Ciebie tak mocno jak tylko można kochać taką kruszynkę jaką Ty jesteś <serce>

Życzę Ci najwspanialszego kociego życia w naszym domku żebyś zawsze była zdrowa, szczęśłiwa i bardzo radosna koteńka <serce> obiecuję ,ze w Twojej miseczce zawsze będą Twoje ulubione smakołyki i same dobroci.

Wniosłaś tyle ciepła i radości do naszego domu ,a kochanego kocurka Kolorusia pomogłaś podnieść na cztery łapy , to dzięki Tobie Koloruś poznał wesołe życie rozrabiającego kotka.

Nasze małe biało -kremowe szczęście <serce> bądż z nami co najmniej 100 lat <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Sto lat koteczko :tort: :tort: :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

najlepszego koteńko!!!! :tort:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Kaluniu Kochana <serce> Bądź zawsze zdrowa i tak cudowna jaka Jesteś <zakochana> Nie zmieniaj się, a szczęście jakie dzięki Tobie zagościło w domku Kolorusia będzie rosło każdego dnia :kwiatek: :kotek:
Słoneczko Ukochane Danusiowe <serce> :-)
:tort:
kotku

Post autor: kotku »

Kala nasze słoneczko <zakochana> :tort: Wszystkiego najkociejszego i najpiękniejszego co tylko może Cię spotkać. Mieszkasz w cudownym, pełnym miłości domku - żeby żyło się Wam wspólnie jak najdłużej i jak najlepiej. I żeby Kolorek dbał o Ciebie i się Tobą opiekował a Ty nim. :kotek: :kotek: :redrose:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kaluniu- dużo zdrówka :kotek:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Sto lat dla Kaluni!!!
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sto lat Kalusiu kochana! Żeby Pancia Ci dziś jakiś torcik z przysmaków przygotowała :tort: :roza: :kwiatek: :party: ! Danusiu obowiązkowo urodzinowe :foto: Kalusi <serce> !
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

najlepszego sto lat sto lat Kaluniu
ODPOWIEDZ