Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hahah tak masz rację :P I generalnie nie wstaje, a dziś też podniosłam tylko swój tułów <lol> siadłam na łóżku i zagarnęłam ją z łóżka :) Normalnie bym nie reagowała ale ta mała zaraza by mi porwała całą pościel :-P
Normalnie też tylko pacnie mnie łapką albo na mnie sie położy i nic więcej. Tylko czasami jej się włącza taka wredota jak dziś.
Najgorzej jak w nocy muszę wstać do toalety i Luniak się budzi i oczywiście maszeruje za mną. Tyle że ja się kładę szybko ponowie, a Lunia się już rozrusza i koniec spania :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Energia skumulowana przez dzień w nocy ma swoje ujście <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Słodka Lunka <serce>
To co ja mam powiedzieć - jak 3 z moich kotów o 4-5 rano urządzają sobie gonitwy, czasem i coś strącą, czasem przez łóżko przebiegną, ale drzwi nie zamknę... o nie !
Awatar użytkownika
Ania_83

A jeszcze jedna rzecz którą Lunia zwykła robić i ja jej nie kumam - może mi wytłumaczycie.. :P
Zawsze jak kładę się do łóżka, biorę książkę to ta siada prawie w progu drzwi i się tak na mnie gapi przez jakieś 10 min <rotfl>
Gadam do niej o co jej chodzi ale nic nie odpowiada.. no i tak codziennie <lol>
Normalnie siedzi i tak się patrzy, patrzy i patrzy.. Coś mi chce przekazać telepatycznie?? <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Podaj tytul ksiazki, jaka czytasz, moze w tym jest sedno sprawy <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Może dziwi ją w co ten człowiek sie tak wpatruje bez ruchu ??
A nie patrzy jak np. zakładasz buty?
Moje kociaki wpatrują sie w zakładanie butów lub ich wyjmowanie z pudełek - jakby ich dziwiło - co też te ludziska kładą na nogi ?????? po co im to ??????
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Ona Ci po prostu nie chce przeszkadzać ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ania_83 pisze:A jeszcze jedna rzecz którą Lunia zwykła robić i ja jej nie kumam - może mi wytłumaczycie.. :P
Zawsze jak kładę się do łóżka, biorę książkę to ta siada prawie w progu drzwi i się tak na mnie gapi przez jakieś 10 min <rotfl>
Gadam do niej o co jej chodzi ale nic nie odpowiada.. no i tak codziennie <lol>
Normalnie siedzi i tak się patrzy, patrzy i patrzy.. Coś mi chce przekazać telepatycznie?? <mrgreen>
Myślę, że ona po prostu czeka... jak dla niej też książkę znajdziesz, lub komiks np. "Garfield" czy coś takiego <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

To jeszcze jej sie nie znudziło to czekanie?? heheh
Jeszcze przy tym ma taką śmieszna minke że normalnie nie mogę. Zawsze przez chwile siadam i się z niej śmieję <lol>
Na nic innego tak nie patrzy. Owszem jest wszystkiego ciekawska ale to wygląda jakby telepatycznie mi mówiła - już.... już idziesz spać?? To znaczy że też mam powoli układać się do snu..hmm. <lol>
Już sama nie wiem.. ale śmieszne to takie :-P
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

kotku pisze:Hehehe. No, ale po co miałaby włazić do kuwety z suchymi łapkami? <shock> Wtedy nic się do nich nie przykleja, nie można jeździć po podłodze jak na wrotkach i służba będzie miała mało do sprzątania :haha: No patrzcie, patrzcie jaki urwis z tej kruszynki :-P :kotek:
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Aniu, wiem już po sobie, że choćby mała pół mieszkania zdemolowała, wystarczy, że przyjdzie, popatrzy, zamruczy, a serucho mięknie ;-))
Zablokowany