Tajguniu
Tajga
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
no taaakiego mam banana na buzi
))))))))))))))))))))))))))))))))) :-)
bardzo się ciesze że Tajga wraca do sił i czuje sie tak dobrze :-) :-) :-)
na tym balkonie to ja bym się zakradła i skradłabym całusa Tajguni :***** :-)
bardzo się ciesze że Tajga wraca do sił i czuje sie tak dobrze :-) :-) :-)
na tym balkonie to ja bym się zakradła i skradłabym całusa Tajguni :***** :-)
- ozon
- Agilisowy Rezydent
To chyba w łapkę byłoby najbezpieczniej, ciociu Norko, inne części ciała są obarczone ryzykiem doświadczenia Bardzo Gniewnego Spojrzenia Tajgi Zdecydowanie Niecałuśnej <lol>norka pisze:na tym balkonie to ja bym się zakradła i skradłabym całusa Tajguni :***** :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tajguniu, ale Ci dobrze na tej półeczce <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ja dzisiaj miałam alarm o 4:30. I to nie koty mnie obudziły a burza. I wiem na pewno, że wolę kocią pobudkę <mrgreen> Aaaa, i sąsiadkę babcię macie bardzo sympatyczną
Ja dzisiaj miałam alarm o 4:30. I to nie koty mnie obudziły a burza. I wiem na pewno, że wolę kocią pobudkę <mrgreen> Aaaa, i sąsiadkę babcię macie bardzo sympatyczną
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Na środę jesteśmy umówieni na pobranie krwi i będzie wiadomo, czy wszystko rzeczywiście jest tak dobrze czy tylko tak dobrze wygląda. Od rana mam jakieś przeczucia niedobre, więc żeby zająć się zupełnie czym innym umyłam okna i dzięki temu mam nowy rekord w sprowadzaniu deszczu za pomocą mycia okien - pół godziny <lol> <lol> <lol>MoniQ pisze:Tajguś, super, że już jesteś w pełni (mam nadzieję) sił
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Oj jak cudownie poleżeć na balkonie, co nie Tajguniu ?! Za środowe wyniki zaciskam kciuki , na bank będzie git <ok> a Pancie upominam coby tu czarnowidztwa nie uprawiala, zlym przeczuciom mowimy stanowcze NIE! <mago2>