Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Jak to dobrze, że mieszkam na parterze ;-))
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

A ja się cieszę, że fikołki z półobrotem robi u nas 5-cio kilowy Igor, a nie ciężki Ozz... Tynki by od ścian poodpadały...
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Mimblo ale te biegi to najczęściej tylko rano i późnym wieczorem <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

jasminka pisze:Mimblo ale te biegi to najczęściej tylko rano i późnym wieczorem <lol>
Zdarza się, że palma odbija i o 2giej w nocy... Nie znasz dnia ni godziny <lol>
Awatar użytkownika
Martinee

Post autor: Martinee »

hehe xD Ludzie budzą się w stresie i się zastanawiaja czy to trzęsienie ziemi i czy trzeba uciekać xD <lol> <lol>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

hmm ciekawe ile kotów zmieści się na 50 m <lol> bo ja bym takiego czekolada jak Twój jeszcze przygarnęła:) Bardzo mi się podoba i tak sobie myślę że czekoladę to chyba jeszcze gdzieś upcham <lol> Głaski dla kociastych :kotek: Biegi to super sprawa nigdy nie pytałam sąsiadów czy coś słyszą a mieszkam na 9 piętrze hmm może się niesie <lol>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Mimbla ,ty postaw piwo innym lokatorom a dowiesz się zapewne innych rewelacji <lol>
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

nikaxx,zapewniam cię że 2 napewno się zmieszczą -ja mam 44 metry 2 dzieci i 2 koty <diabeł>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

nikaxx pisze:hmm ciekawe ile kotów zmieści się na 50 m
Ile byś nie miała metrów, i ile byś kotów nie posiadała, to i tak zwykle przebywać będziecie wszyscy w jednym pomieszczeniu :D U nas czasem mamy tłok w sypialni, czasem tłok w kuchni, czasem tłok w małym pokoju, a czasem tłok na kanapie <suchy> Koty są jak satelity Jowisza, lubią się trzymać blisko <lol>

Jeśli koty nie dają Wam wieczorem przejrzeć gazety, mam dla Was pomysł na zajecie ich przez dłuższy czas.
Bierzemy piłeczkę, myszkę, cokolwiek, rozpakowujemy dodatek do gazety i w celofanową torebkę po nim wrzucamy rzeczoną zabawkę. Oba koty zaintrygowane, nikt nie każe sobie rzucać piłek albo glachać pod bródką, tylko rozpracowują jak wydostać wieźnia z folii. Długie godziny zabawy gwarantowane

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak u nas wygląda każdy piątkowy wieczór z lekturą Wybiórczej: najlepiej się drzemie na dodatku CoJestGrane plus telewizyjnym, ulożonymi warstwowo na kupce reklam sklepów meblowych. Na reszcie sofy musimy zmieścić się wspólnie z TŻtem, gazetami i książką...
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Martinee

Post autor: Martinee »

http://images39.fotosik.pl/341/9a43e55da3899decmed.jpg jaki słodziak hehe :) a masz jakiś pomysł na kociaka , który traci sierść w kg
Zablokowany