Guru Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Anka pisze:już jej tam nie ma <diabeł>
bo do Poznania jedzie <lol> Anka nie ściemniaj tylko pochwal się tu wszystkim jak zaszalałś <klaszcze>

zabijesz mnie najwyżej Aniu :axe: ale nie wytrzymałam dłużej, nie potrafię <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Anka pisze:już jej tam nie ma <diabeł>
już wiem :-(

no to przyznać się kto kliknął :-x

który kotuch będzie ganiał w tubie :-/
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

he he <lol>

no czarne futerko pięknie będzie sie prezentować w tubie :radocha:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Lucek chyba zwariuje ze szczęścia, jak zobaczy to cudo :-)
Lilka pewnie też będzie próbowała czy nie da rady się wcisnąć <mrgreen>
Ja już poproszę o fotki dokumentujące przybycie nowego nabytku :foto:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Posłuchajcie, będą następne, my z Dorotką będziemy pilnować, żeby przede wszystkim tutaj informacja najpierw trafiała, żeby nam obcy nie wyklikali :-)

Poczekajcie chwilę, będą kolejne tuby, i naprawdę są piękne, ja nawet widziałam w trakcie "produkcji", wszystko po prostu na medal - ja się jak na razie spóźniam z klikaniem, ale już wiem, że spokojnie poczekać muszę, i też będę miała prędzej czy później, niektórzy mi tu w domu jako fanaberię kolejny zakup określają, ale jak się zaprę, to będzie. <diabeł>
Miejsce już upatrzyłam <mrgreen>

Dorotko, przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

ja się ciesze, że TZ się zgodził. Bardzo mu się podobały foty z bliska, bo bdb zrobione itd itp, do tego już kiedyś mu fotkę rysunku drapaka pokazywałam z wymiarowaniem i opowieścia, że to "ta pani swojemi ręcami zrobiła". Póki co drapak nam sie nie zmieści nigdzie, ale tuba owszem i już wymyślilismy miejsce, gdzie stanie i do wystroju pokoju tez pasuje.
Mam tylko nadzieję, że Luc będzie korzystac jak nie z całosci, to z czubka... Donka się śmiała, że jak nie, to będziemy mieli sortownice na odpady <lol> oby nie.
Tube do lezenia ma i znów korzysta po przerwie letniej. Ze słupa drapakowego korzysta, więc może z takiego domku tez będzie korzystac ;-))
A tuba jeszcze nie jedzie. TZ akurat w tym tyg w tamtych rejonach w pracy będzie i sam osobiście przywiezie do domu :-) Nie ukrywam, że ta forma odbioru nam pasuje i to równiez finansowo, tak samo jak cena samej tuby, bo Rufi sami wiecie, a poza tym masówka, to masówka, a dopieszczona tuba, to cos bez porównania <serce>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Aniu powiem tak, u mnie w "bocianim gnieździe" zawsze Hamsini i nigdy wojny nie było. Ostatnio Ruda Małpa okupuje rozetę w tubie i śpi w niej w nocy, zdradził swój TOR <strach> , to jest nie do pomyślenia :-x <mrgreen> .

Hamsinka musi się zadowolić drugim pokojem i rozetą w drapaku :kotek: :->

Fajnie, że transport Wam odpadł :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorotko to teraz jak nic trzecie futerko by się przydało u Ciebie :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Zważywszy ,ze tuba ma trzy otwory i rozetę na górze Dorotko cztery kociaste będą w sam raz <lol> ,a i oczywiście każde futerko musi być w innym kolorze <lol>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Sonia pisze:Dorotko to teraz jak nic trzecie futerko by się przydało u Ciebie :-)
Dorszka moje dzikie zapędy w zarodku niszczy , tak do końca nie wiem jaka przyczyna jest <hm> , może się boi że Guru od" cyca" odstawiony zostanie i mymłon padnie <mrgreen>

a tak na serio, to moje trzecie dziecko jeszcze w marzeniach ..... <gwiżdże>
ODPOWIEDZ