Ja chcę więcej zdjęć zobaczyć
Megi i Fibi :)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
Fibi jest intelektualnym i psychologicznym klonem Igora. Jest słodką pierdółką, która życie czasem przerasta. Natomiast Megi jest Ozzem w spódnicy, paskudną wichrzycielką, lanserką i sprzedajnym kotem <lol> Dogadaliby się z Ozorem w trymiga. Więc czułam sie jak w domu <lol>
Żałuję tylko, że wyjazd był taki krótki, w sumie 2 pełne dni u Reni i dwa dni w podróży. Jak to możliwe, że jazda pociągiem trwa aż tyle? <zły> Czas był krótki, więc nie gniewaj się Soniu, że nie zrobiłyśmy Ci nalotu, może nadrobimy to następnym razem, bo Renia nie wywiesiła na drzwiach kartki "tych klientow nie obsługujemy", czyli jest szansa, że jeszcze zagoszczę na Śląsku.
A póki co Poznań <diabeł>
Renia, dawaj te Potwory <lol>
[Ja tymczasem szukam zdjęć poglądowych na temat tego, czego stolicą jest BB...]
Żałuję tylko, że wyjazd był taki krótki, w sumie 2 pełne dni u Reni i dwa dni w podróży. Jak to możliwe, że jazda pociągiem trwa aż tyle? <zły> Czas był krótki, więc nie gniewaj się Soniu, że nie zrobiłyśmy Ci nalotu, może nadrobimy to następnym razem, bo Renia nie wywiesiła na drzwiach kartki "tych klientow nie obsługujemy", czyli jest szansa, że jeszcze zagoszczę na Śląsku.
A póki co Poznań <diabeł>
Renia, dawaj te Potwory <lol>
[Ja tymczasem szukam zdjęć poglądowych na temat tego, czego stolicą jest BB...]
- Agnieszka7714
- Vanicca