Kocie drzwi - klapka w drzwiach dla kota
Kocie drzwi - klapka w drzwiach dla kota
Czy ktoś z was ma doświadczenie z funkcjonowaniem drzwiczek dla kotka zamontowanych w mieszkaniu? My kupiliśmy i założyliśmy takie drzwiczki, aby Feliks mógł bez problemu dostać się do swej kuwety w łazience. Dziwne jak taki maluch szybko połapał o co chodzi. Troszkę ma problem z pchnięciem tej klapki bo ona zamyka się na magnes więc na razie ją przyklejam, ale powoli nauczę kociaka jak sobie z nią radzić. Śmiesznie wygląda jak maluch pcha się do swoich drzwiczek nawet wtedy gdy drzwi z łazienki są otwarte na oścież. <roll>
Re: Drzwiczki dla kota
<lol> dokładnie, moje robią to samo.asiek pisze: Śmiesznie wygląda jak maluch pcha się do swoich drzwiczek nawet wtedy gdy drzwi z łazienki są otwarte na oścież. <roll>
Ja mam drzwiczki bez magnesu. Super sprawa. Kuweta jest w WC która znajduje się centralnie naprzeciwko drzwi wejściowych. Musiałam zostawiać uchylone drzwi, przez co zapachy prznosiły się na całe mieszkanie... Teraz problemu nie ma
cytuje:
uzywanie krytej kuwety jest z jednym z najsczesciej popelnianinych bledow i nie nalezy go lekcewazyc.Po pierwsze zastanowmy sie dlaczego takiego kuwety sa nieodpowiednie? kuweta kryta zatrzymuje w srodku zapach .Wlascicielom moze sie to podobac, ale koty tego nienawidza.Wieko uniemozliwia wlasciwa cyrkulacje powietrza, wiec zwir schniedluzej.Wyobraz sobie jakie noeprzyjemne jest wchodzenie do ciemnego pudla wypelnionego wilgotnym smierdzacym zwirem.....aha i z takiej kuwety brak mozliwosci ucieczki co jest ogromnym stresem.
i co wy na to???
wg mnie lekka przesada .Autorka Pam Johnson bennet tytlul jak kot z kotem .
Kupilam w M-piku
uzywanie krytej kuwety jest z jednym z najsczesciej popelnianinych bledow i nie nalezy go lekcewazyc.Po pierwsze zastanowmy sie dlaczego takiego kuwety sa nieodpowiednie? kuweta kryta zatrzymuje w srodku zapach .Wlascicielom moze sie to podobac, ale koty tego nienawidza.Wieko uniemozliwia wlasciwa cyrkulacje powietrza, wiec zwir schniedluzej.Wyobraz sobie jakie noeprzyjemne jest wchodzenie do ciemnego pudla wypelnionego wilgotnym smierdzacym zwirem.....aha i z takiej kuwety brak mozliwosci ucieczki co jest ogromnym stresem.
i co wy na to???
wg mnie lekka przesada .Autorka Pam Johnson bennet tytlul jak kot z kotem .
Kupilam w M-piku
-
- Kontakt: