jak może niektórzy z Was pamiętają, razem ze mną mieszka Kot Kleofas - brytyjczyk niebieski.
Kleo skończył już półtorej roku. W związku z przeprowadzką do Warszawy, pracą w dość długim wymiarze czasu doszłam do wniosku, że najlepsze byłoby dla Kleofasa towarzystwo drugiego brytka. Ponieważ dawno tu nie zaglądałam i nie bardzo wiem co teraz słychać w brytkowym świecie, proszę o podpowiedź u kogo teraz szukać kocurka brytyjskiego liliowego bądź kremowego, najlepiej do odbioru na początku grudnia bądź wcześniej, najchętniej w centralnej Polsce.
Proszę o podpowiedź dlatego, ze znacie dobrze wszystkie hodowle, które są godne polecenia, wiecie, gdzie nie będę musiała się martwić o zdrowie kotka. Teraz jest tyle ogłoszeń na gratce czy temu podobnych, ze głowa mi pęka a każdy kocurek jest wspaniały, z tym że o właścicielach niewiele wiadomo. Szukać bezpośrednio na stronach hodowców będzie mi trochę ciężko, nie wszędzie są kociaki, nie znam wielu hodowli a i więcej czasu to zajmie nim znajdę tego właśnie wymarzonego Misia.
Pragnę zaznaczyć iż kotek ma być na kolanka. Przeszukam forum oczywiście, ale zawsze to lepiej jak ktoś doradzi

Dziękuję i pozdrawiam za