Kąpiel kota
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Kąpiel kota
Oj tam <roll>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Za Wami nadążyć nie można <oops> dopiero kupiłam szczotkę do czesania dla kotów,a tu proszę bardzo jaka fajna rękawica dla naszej kudłatej Yeti bardzo by się przydała niby ostatnio jest często kąpana ale sznaucery to kopacze , górnicy, zbóje i wszystkie krzaczory muszą zwiedzić no makabra jak wraca Oktawia z działki gdzie przeorze pół hektara to powinna być momentalnie pakowana do pralki na BIO z namaczaniem tylko 40 kg sie nie zmieści <diabeł> ech muszę małżowi to pokazać <pokłon> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Spacer bez wykopania dziury przez sznaucera, jest czasem straconym Danusiu. <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zastanawiam się nad zamówieniem tej rękawicy Econetti, bo nie doczyszczę Mordisiowego futra po tym remoncie
I tak patrzę, a tam jest rękawica i myjka. Czym się różnią? Czy myjka jest zwykłą szmatką bez magicznych właściwości jakie posiada rękawica? Bo różnica w cenie jest znaczna...

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Zaraz zerknę :-)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Nie wiem o co chodzi z tą myjką
Może myjka jest małą szmatką?
Ja mam rękawicę. Jest wygodna, założona na rękę dobrze czyści sierść, szmatką trzymaną w dłoni czyści się trochę inaczej, inna jest powierzchnia styku materiału z sierścią. Rękawicę można przekręcić o 180 stopni i czyścić sierść czystą powierzchnią. Rękawicę polecam z czystym sumieniem. Jeśli się zdecydujesz, to dopytaj czy w gratisie jest mydełko :-) Mydełko jest konieczne.
Po tych kilku latach (chyba już 5-6!) nadal działa super. Mydełko brałam w sumie 3 razy. Jedyne co, to odpruła mi się całkowicie ta czarna lamówka wykańczająca krawędź rękawicy. Ale to nie przeszkadza, funkcja czyszczenia nadal działa dobrze.

Ja mam rękawicę. Jest wygodna, założona na rękę dobrze czyści sierść, szmatką trzymaną w dłoni czyści się trochę inaczej, inna jest powierzchnia styku materiału z sierścią. Rękawicę można przekręcić o 180 stopni i czyścić sierść czystą powierzchnią. Rękawicę polecam z czystym sumieniem. Jeśli się zdecydujesz, to dopytaj czy w gratisie jest mydełko :-) Mydełko jest konieczne.
Po tych kilku latach (chyba już 5-6!) nadal działa super. Mydełko brałam w sumie 3 razy. Jedyne co, to odpruła mi się całkowicie ta czarna lamówka wykańczająca krawędź rękawicy. Ale to nie przeszkadza, funkcja czyszczenia nadal działa dobrze.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zamówię rękawicę, na 2 koty na kilka lat to żaden wydatek
Mydełko z tego co widziałam jest w zestawie, no ciekawa jestem czy okaże się potem że mam jednak śnieżnobiałego kota 
Bo teraz to proporcje "srebrzystości" mu się znacznie zmieniły <lol>

Bo teraz to proporcje "srebrzystości" mu się znacznie zmieniły <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
MoniQ, to ja czekam na relację czy można tym doczyścić brudne łaputy <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Yolla pisze:MoniQ, to ja czekam na relację czy można tym doczyścić brudne łaputy <mrgreen>

Zobaczymy, hehe...
Na razie zamowiłam i kazało mi czekać na kontakt ze strony sklepu. Podejrzewam, że kontakt nastąpi dopiero po weekendzie, więc rękawicy prędko nie dostanę....
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Sama się nad nią zastanawiam ja jak jestem w domu kąpie Gabrysia co 7-10 dni pieska też teraz jak mnie nie ma spadło to na córkę
będę czekać na relację Misię moją ostatnio kąpałam i byłam bardzo zdziwiona ze była taka grzeczna <święty>