Spanie i drzemki brytków
- Betuś
Re: Spanie i drzemki brytków
Tak, to jest mój kochany Forrest, z hodowli kotów brytyjskich krótkowłosych srebrnych cieniowanych mortishia.pl
Na pewno założę mu profil jak już z nami zamieszka, będę mieć więcej zdjęć. A to jeszcze dłuuuugie dwa tygodnie.
Pozdr,
Beata
Na pewno założę mu profil jak już z nami zamieszka, będę mieć więcej zdjęć. A to jeszcze dłuuuugie dwa tygodnie.
Pozdr,
Beata
- yamaha
- Genius Loci
Ja jestem niecierpliwus, wiec juz podejrzalam na stronie hodowli Twojego maluszka Sliczniutki <zakochana> (i kudlata siostre ma tez "troche" fajna <serce> <roll> )
- Betuś
Wiem. Szkoda mi będzie Flore zostawić. Serce mi pęknie. Już nawet szefa dzisiaj namawiałam, żeby kupił kotka... :-)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziewczyny :-) pilnujcie się, bo <offtopic> robicie.
- oleena
Ja mam co prawda selkirk rexa, ale chyba generalnie cechą wszystkich kotów jest przesypianie większości dnia. Hodowca zresztą też mi mówił, że koty śpią po 18-10 godzin na dobę. W związku z tym jestem trochę zaskoczona, bo mój kociak bardzo mało śpi- na przykład wczoraj spał jakieś 2 godziny w dzień i 6 w nocy (w ciągu tygodnia nie jestem w stanie tego określić, ponieważ cały dzień nie ma mnie w domu). Zastanawiam się czy to aby nie za mało?
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
nadrobi w czasie, gdy Ciebie nie będzie w domu
- krzysztof
Mój chyba śpi 95% doby .... tylko boki zmienia .... martwię się żeby odleżyn leń nie dostał ... te pozostałe 5% doby to na oklepywanie boczków anty-odleżynowe <mrgreen>
-
Może to głupie pytanie, ale... JAK śpią Wasze brytyjczyki? Chodzi o to, że mój 5-miesięczny kocurek często śpi jak pies - z wyciągniętą na podłodze do przodu głową między przednimi łapami, potrafi też iść i ni z tego ni z owego wręcz "osunąć" się na bok celem ucięcia sobie drzemki. Wygląda jakby mdlał Zawsze wtedy mam wrażenie, że on się źle czuje, że to są nienormalne pozycje, jakieś takie "chorobowe"... Pierwszy raz mam brytyjczyka, dotychczasowe moje dachowce spały jakoś tak... dumnie, a ten tak... bezwładnie
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
to , że śpi wyciągnięty jak piesek to ok, widocznie tak mu wygodnie, mój też czasami tak śpioszkuje. Ale z tym bezwładny opadaniem i zasypianie, to jak dla mnie niepokojące. Może odezwie się tu ktoś bardziej obeznany, ja bym poszła do weta.
-
Wykręcony w każdą stronę <lol>Zazie pisze:Może to głupie pytanie, ale... JAK śpią Wasze brytyjczyki? Chodzi o to, że mój 5-miesięczny kocurek często śpi jak pies - z wyciągniętą na podłodze do przodu głową między przednimi łapami, potrafi też iść i ni z tego ni z owego wręcz "osunąć" się na bok celem ucięcia sobie drzemki. Wygląda jakby mdlał Zawsze wtedy mam wrażenie, że on się źle czuje, że to są nienormalne pozycje, jakieś takie "chorobowe"... Pierwszy raz mam brytyjczyka, dotychczasowe moje dachowce spały jakoś tak... dumnie, a ten tak... bezwładnie