Witajcie, Kochani. Cieszymy się, że możemy dołączyć do grona użytkowników forum, które zapewne nie tylko w mojej opinii, uchodzi za jedne z najciekawszych i najlepiej prowadzonych. I co równie ważne, jednoczy tak spore grono ludzi z niesamowitym poczuciem humoru i jeszcze większe grono „miśków” oraz ich kuzynów.
Przedstawiam zatem parkę moich kochanych futerek.
Niebieski misiek – Koko, który niespełna pięć lat temu urodził się w hodowli kotów brytyjskich Jolwita*PL

oraz Niunia – ragdoll z hodowli Cisowianka*PL. Niunia jest młodsza od Koko o jeden tydzień.

Moje dwa gagatki, to żywiołowa parka, zabawowo i wyjątkowo ciekawsko nastawiona do wszystkiego, co się wokół dzieje. Należymy również do grona użytkowników jednego z forum o ragdollach, gdzie od ponad dwóch lat Koko i Niunia oraz ja, czyli ich pokorna służąca BabaJaga, przedstawiamy swoje tzw. fotohistoryjki. Czyli humorystyczne opowiastki pod ogólnym tytułem” „O tym, jak Koko i Niunia…” Będziemy przeszczęśliwi, jeśli i Wam przyniosą one uśmiech. A my, od tej pory już nie „z podziemia”, pozachwycamy się wszystkimi futerkami tego forum.
Jeszcze raz, gorąco się z Wami witamy.