Miot L - Gatta i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ja uwielbiam tę moją Brzydalkę, ale podobnie, jak w przypadku Gatty, jestem w swoim zachwycie odosobniona <lol> Chociaż muszę przyznać, że Bohdan już taki przerażony jak przy Gatcie nie jest, no może coś tam będzie, tak mówi, a moja mama z kolei, że no jak ja twierdzę, że fajna, to pewnie dobrze będzie, bo przecież Gatta tak jej się nie podobała, najlepsza Agnieszka z miną znawcy - "no ale ona to chyba dobra będzie jednak" <rotfl>
Jak ja lubię te emocje związane z oczekiwaniem, i to patrzenie na rozwój... Pojedziemy na wystawę w grudniu może, albo w styczniu to już na pewno, obadamy wszystko. Ja tam mogę ją dla siebie w razie czego <mrgreen> Żeby tylko jeszcze jakieś kremowe plamy dodatkowe na białym nie wyszły...
Jak ja lubię te emocje związane z oczekiwaniem, i to patrzenie na rozwój... Pojedziemy na wystawę w grudniu może, albo w styczniu to już na pewno, obadamy wszystko. Ja tam mogę ją dla siebie w razie czego <mrgreen> Żeby tylko jeszcze jakieś kremowe plamy dodatkowe na białym nie wyszły...
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
ona mi troche moja Pyśke przypominaDorszka pisze:W niedzielę dokładnie 8 skończyła. Też myślę, że już nie powinno nic się wydarzyć z bielą, ale wiesz, jak się człowiek denerwuje.
Śmieszna ona jest, ruchliwa i skoczna jak pchełka, a do jedzenia <strach> Z torbami można pójść, nie wiem, gdzie jej się to wszystko mieści <lol>