Miot L - Gatta i Fado

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorszka pisze:(...) a do jedzenia <strach> Z torbami można pójść, nie wiem, gdzie jej się to wszystko mieści <lol>
Agiliski już tak chyba mają <lol> mój Arek czasem z przerażeniem patrzy na apetyt Gato i mówi, że "ten kot nas kiedyś też zje" <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudne foteczki. Lolek i Maxiu przesłodkie chłopaki, a Leeloo to faktycznie taka króciutka pchełka :-)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

śliczne koty a te oczy....
i mój ulubieniec się załapał <serce>
Awatar użytkownika
mila25
Hodowca

Post autor: mila25 »

Dorszka pisze:W niedzielę dokładnie 8 skończyła. Też myślę, że już nie powinno nic się wydarzyć z bielą, ale wiesz, jak się człowiek denerwuje.

Śmieszna ona jest, ruchliwa i skoczna jak pchełka, a do jedzenia <strach> Z torbami można pójść, nie wiem, gdzie jej się to wszystko mieści <lol>
Hehe może to łaciate tak mają poprostu. Pamiętam jak Cotta była maleńka... ile ona jadła <strach>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mago pisze:
Dorszka pisze:(...) a do jedzenia <strach> Z torbami można pójść, nie wiem, gdzie jej się to wszystko mieści <lol>
Agiliski już tak chyba mają <lol> mój Arek czasem z przerażeniem patrzy na apetyt Gato i mówi, że "ten kot nas kiedyś też zje" <lol>
toć to święta prawda jest <lol> , Gurion ciągle w głodzie <diabeł> jakby od kilku tygodni nic nie jadł , wiecznie w gotowości z łaputą do trącania <lol>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

kinus pisze:
Dorszka pisze:W niedzielę dokładnie 8 skończyła. Też myślę, że już nie powinno nic się wydarzyć z bielą, ale wiesz, jak się człowiek denerwuje.

Śmieszna ona jest, ruchliwa i skoczna jak pchełka, a do jedzenia <strach> Z torbami można pójść, nie wiem, gdzie jej się to wszystko mieści <lol>
ona mi troche moja Pyśke przypomina
mnie nawet bardzo :)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Kociaki są przeurocze <zakochana> Pewnie nieźle rozrabiają <diabeł>
Awatar użytkownika
Magdalena
Hodowca
Hodowla: Di Dworek*PL
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

Wszystkie kociusie są przefajniusie :kotek: , ale Lump to ...... <serce> chwyta mnie za serce.Ciekawe czy charakterek jego jest taki jak imię?? <oops>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Dorszka, gratuluję fantastycznego miotu. Kociaczki są bajeczne <zakochana> Leeloo jest cudowną kruszynką :kotek:
Pozdrawiam serdecznie :-)
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

maszkarony jak zawsze obłędne <rotfl>
ODPOWIEDZ